Bogdan Lobonţ – Cetăţean de Onoare al municipiului Hunedoara

Sâmbătă, cu câteva ore înainte de partida de fotbal dintre CS Cor­vinul Hunedoara și Gloria Bistrița a fost organizată o şedinţă festivă a Consiliu­lui Local Hunedoara în care consilierii au votat în unanimitate acordarea titlului de Cetăţean de Onoare” fotbalistului Bogdan Lobonț.
La ședința festivă a fost prezent şi unul dintre antre­norii lui Bogdan Lobonţ din perioada junioratului său la Corvinul, domnul Ioan Bucur, alături de reprezentaţi ai „generaţiei de aur” a echipei alb-albastre, cum ar fi Romulus Gabor, Ioan Petcu sau Dorin Nicşa.
Odată cu momentul conferirii titlului de „Cetăţean de Onoare”, Bogdan Lobonţ a declarat că a fost chiar mai emoţionat decât la meciul său de retragere, din 2018. „E dificil puţin, pentru că văd atâtea persoane minunate aici în sală, persoane care şi-au pus amprenta asupra a ceea ce sunt în primul rând ca om, apoi ca sportiv. Vreau să le mulţumesc tuturor. Apreciez foarte mult energia, timpul, răbdarea pe care aţi avut-o cu mine. Toată munca voastră a făcut ca eu să fiu persoana de astăzi. Acest titlu de „Cetăţean de Onoare”, în mare parte se datorează Dumneavoastră”, a adăugat fos­tul goal-keeper al Naţio­nalei.
Iniţiatorul proiectului de hotărâre, primarul Dan Bobou­ţanu, a accentuat faptul că fiecare „Cetăţean de onoare” al municipiului Hunedoara poate servi drept model, iar în această categorie se numără, cu siguranţă, şi Bogdan Lobonţ: „Hunedoara a încercat de fiecare dată să îşi respecte valorile. Astfel de oameni sunt un model şi pentru noi ca adulţi dar şi pentru copii. Bogdan Lobonţ a reprezentat Hunedoara la cel mai înalt nivel posibil. Faptul că el a plecat de la Corvinul, un club important al României, la un club din Capitală, apoi a jucat la unele dintre cele mai importante formaţii din lume, având multe meciuri chiar şi în Champions League, reprezintă acea sintagmă, sau idee, care spune că este posibil să atingi stelele cu mâna. Bogdan Lobonţ a atins stelele cu mâna! Îi mulţumesc că şi-a făcut timp să ajungă astăzi alături de noi, pentru şedinţa festivă, şedinţă organizată în ziua returului barajului semifinal pe care Corvinul, echipa la care s-a lansat, îl joacă acasă, la Hunedoara, pentru promovarea în Liga a II-a”.
Noul „Cetăţean de Onoare” al municipiului Hunedoara, Bogdan Lobonț a fost și cel care a dat lovitura de începere la jocul retur din prima manșă a barajului de propmovare, CS Hunedoara- Gloria Bistroța, partidă câștigată cu 2 -1 de echipa hunedoraenă care se califică pentru al doilea an consecutiv în finala barajului unde va întâlni formația CS Unirea Ungheni.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.