Automobilism: Cupa Hunedoara- HĂŞDAT 2019

Întrecerile ediției din acest an a competiției automobilistice Cupa Hunedoara- Hășdat, etapă din cadrul campionatului județean se vor desfășura sâmbătă, 20 iulie, între orele 7 și 17, pe traseul consacrat de la Hăşdat, la ieşire din municipiul Hunedoara către Hațeg.

CS Autokarting Hunedoara, organizatorul evenimentului sportiv, în colabo­rare cu Automobil Clubul Român, filiala județului Hunedoara în par­teneriat cu Consiliul Județean și Primăria municipiului Hunedoara a stabilit toate detaliile competiției.

Sportivii admiși în concurs vor avea posibilitatea să facă o recunoaștere a traseului, cu circulația închisă, o manșă de antrenament și apoi alte două manșe cronometrate pentru stabilirea clasamen­telor la fiecare grupă din competiție.

Pe listele de start sunt înscrişi sportivi din mai multe județe ale țării, amatori și profesioniști.

Snorkeling și scuba diving gratuite pe litoralul românesc, în schimbul unui sac de deșeuri

Între 15 iulie și 15 septembrie, 1.000 de persoane vor putea testa gratuit, pe litoralul românesc, snorkeling și scuba diving. Participanții trebuie să dea la schimb un sac de deșeuri colectate de pe plajă.

Proiectul de educație subacvatică și ecologică #ecoUsubacvatic va pune la dispoziție publicului larg un personal specializat și un velier cu peste 10 stații de îmbarcare între stațiunile Vama Veche și Năvodari, iar în schimbul participării va prelua de la fiecare om îmbarcat câte un sac de gunoi adunat de pe plajă.

Experiența de snorkeling va fi posibilă în locațiile: Vama Veche, 2 Mai, Mangalia, Saturn, Venus, Jupiter, Neptun, Olimp, Costinești, Eforie Sud, Eforie Nord, Mamaia, Năvodari, iar cea de scuba diving la Constanța Cazino (sediul Aqua-Mar Diving Team) și Costinești zona Plaja Mică, între digul de la Vraja Mării și digul portului (sediul Volare Dive Center).

Pentru experiența de scuba-discovery: Constanța și Costinești.

Limita minimă de vârstă împlinită pentru snorkeling este de 6 ani și de 8 ani, pentru scuba diving. Organizatorii vor asigura echipamentul necesar.

În timpul înscrierii, care se realizează online, doritorii trebuie să achite o garanție de participare în valoare de 25 lei pentru snorkeling sau 60 lei pentru scuba. Garanția va fi returnată participanților doar în cazul în care se prezintă la locația aleasă cu sacul plin de gunoi strâns de pe litoral (în proporție de 75%).

Fondatoarea proiectului, cunoscută în lumea subacvatică drept Zoe, povestește:

„Odată ce o vizitezi, lumea bogată de sub apă nu te va lăsa indiferent. Este o experiență minunată prin care poți cunoaște minunile subacvatice, dar în același timp poți conștientiza și impactul pe care noi îl avem asupra mediului. Ține de fiecare dintre noi să păstrăm planeta curată. O pungă de plastic lăsată în urma ta nu este doar atât. Ea poate fi chiar capcana în care se prinde și moare un animal marin. La fel cum fac și eu cu fetița mea de fiecare dată când ieșim la plimbare pe litoral, am propus ca în schimbul experienței subacvatice gratuite, participanții să adune un sac de gunoi de pe plajă”./www.alba24.ro

Vă aşteptăm la fitness în aer liber, în Cetatea Deva

Vineri, 19 iulie 2019, Cetatea Deva va fi gazda unui antrenament de fitness gratuit. Demonstraţia va avea loc pe Platforma Artilerie Vest, între orele 21:00-22:30.

Antrenamentul de fitness pe timp de noapte din incinta Cetăţii Deva va fi susţinut de membrii ai ACS Heros Deva, Centrul pentru Slăbit şi TCA Deva, cu participarea a trei antrenori: Octavian Mărgineanu, Doru Dorobăţ şi Rufus Spiller.

Scopul evenimentului ,,Antrenament de Noapte pe Cetate” este promovarea unui stil de viaţă sănătos, a dezvoltării armonioase şi a sportului de masă.

Organizatorii le transmit participanţilor să fie dotaţi cu lanterne frontale şi îmbrăcaţi adecvat pentru această activitate.

Evenimentul este organizat de ACS Heros Deva în colaborare cu Centrul pentru Slăbit şi TCA Deva, în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva.

Iubitorii acestui sport, indiferent de vârstă sunt aşteptaţi să se alăture organizatorilor la antrenamentul de fitness în aer liber din Cetatea Deva. Acest tip de activitate este din ce în ce mai popular.

Accesul la antrenamentul de fitness din Cetatea Deva este liber!

Haideţi să facem împreună mişcare, pentru a avea grijă de sănătatea noastră !

Simona Halep şi Novak Djokovici, la Balul Campionilor de la Wimbledon

Turneul Wimbledon 2019 s-a încheiat, duminică seara, cu Dineul Campionilor sau Balul Campionilor, o petrecere de gală la care participă toți câștigătorii competiției, care au și o sesiune de fotografii oficiale.

Simona Halep a optat pentru o rochie neagră, fără mâneci, cu un decolteu adânc.

Novak Djokovici, câștigător al doilea an la rând al turneului, își consolidează poziția de lider mondial, la mare diferență de Rafael Nadal, următorul clasat, în timp ce Simona Halep urcă de pe locul 7 pe locul 4 în clasamentul WTA, la o diferență destul de mică de locul 3 al podiumului ocupat de Karolina Pliskova.

În schimb, Simona Halep urcă puternic în cursa pentru Turneul Campioanelor, unde a ajuns pe locul al doilea.

Ambii au primit un cec de 2,6 milioane de euro, dar vor trebui să plătească un impozit consistent, astfel că în cele din urmă în conturi le vor intra în realitate 1,4 milioane de euro./www.europafm.ro

“Cupa Râușor” la minifotbal

Competiția de minifotbal ajunsă acum la cea de a treia ediție s-a desfășurat în Zona de agrement de la Râușor, iar la întreceri s-au înscris șase echipe reprezentând comune din Țara Hațegului, împărțite în două serii de câte trei formații.

Prima grupă a fost alcătuită din echipele din Râu de Mori, Sălașu de Sus și Sântămăria Orlea, iar cea de a doua din comunele Totești, Bretea Ro­mână și General Berthelot.
După meciuri palpitante, locul al treilea a revenit celor de la Totești, care s-au impus, în finala mică, la lovituri de departajare, în fața celor de la Râu de Mori, iar trofeul le-a revenit celor de la Bretea Română, care, în partida decisivă, au învins, la limită, echipa din Sântă­mă­ria Orlea.

“Cupa Cetăţii” la lupte pe nisip

La finalul săptămânii trecute, în Stațiunea 2 Mai de pe litoral, s-au desfășurat întreceri­le Campionatului național de lupte libere pe plajă pentru juniorii de la categoriile III și IV, la care au participat sportivi de la secțiile de performanță din întreaga țară.

La competiție au fost prezenți și sportivi din ju­dețul Hunedoara de la LPS Cetate Deva și CSS Petroșani, care au reușit să înregistreze câteva rezultate bune și la aceste întreceri.
Trei medalii de bronz au cucerit la aceste întreceri naționale Iulia Alexe (categoria 50 kg), Marius Scornea (cat.60 kg) și Rareș Drăgan (cat.+ 60 kg) toți pregătiți de prof. Suraj Moravan. Din aceeași grupă, Adriana Gherman(cat.40 kg) a ocupat la final locul iar Laurențiu Logojan (cat.50 kg), Bogdan Buțurcă (CAT.60 kg), Andreea Bocănici (cat.60 kg),Cristi Bezercu (cat.35 kg) și Sorana Moravan (cat.50 kg) s-au situat pe locul VII.
Din grupa antrenorului Gheorghe Văcărașu, sportiva Bianca Obrejan a cucerit o medalie de bronz la categoria 35 kg iar Denisa Obrejan (cat. 30 kg), Raluca Covaciu (cat.30 kg) și Andrada Văcărașu (cat. 50 kg) s-au clasat pe locul VII, la fel ca și Anca Romlak (cat.+ 60kg) și Andreea Vraci (cat. 60 kg), ambele pregătite de antre­norul Ioan Ailincăi.
În fine, din grupa prof. Partenie Matei, sportiva Mihaela Szabo, a încheiat concursul pe un onorant loc V la categoria 30 kg iar Daiana Covaci pe locul VII la categoria 50 kg.
De la CSS Petroșani dintre sportivii pregătiți de prof. Gheorghe Răducu s-au afirmat la categoria juniorilor IV Iunia Sas (la 30 kg), Andreea Chiriac (35 kg), Iulia Dornic (+ 50 kg) și Darius Popa (35 kg) au câștigat întrecerile cucerind medaliile de aur, Ianis Monete s-a clasat pe locul al doilea la 30 kg iar Dragoș Grosu a trminat competiția pe locul cinci la + 60 KG.
În competiția tinerilor U 15, Andreea Chiriac (35 kg) și Fineas Sas (40kg) au cucerit medaliile de bronz.
În acest sfârșit de săptămână, la Deva se va desfășura o nouă ediție a “Cupei Cetății” la lupte libere pe nisip, competiție la care vor participa tineri sportivi din întreaga țară. Organizatorii întrecerii sunt cei de la LPS Cetate Deva în parteneriat cu DJST Hunedoaara.

Fotbal: CS Hunedoara s-a reunit luni

Componenții echipei CS Hunedoara s-au reunit luni la sediul clubului pentru începerea pregătirilor în vederea noului sezon din liga a treia, care va debuta pe 24 august.

Antrenorul Raul Spătaru, cel cu care echipa a lucrat pe finalul sezonului trecut, a fost cel care a condus primul antrenament. În afară de Va­sinc, care a acceptat oferta celor de la Crişul Chișineu Criș nu sunt noutăți încă în lotul hunedorean. Condu­cerea clubului este în tratative cu câţiva jucători, care vor veni la pregătire cu echipa din Hunedoara. Sunt fotbalişti din liga a treia, din judeţ și din județele limitrofe, ei vor fi atent urmăriți la antrenamente şi conducerea tehnică va decide în privinţa celor care rămân.
Pe 13 iulie, în a doua săptămână de pregătiri, formația hunedoreană are programat un meci amical la Sântămărie Orlea cu ASU Poli Timişoara, echipă de liga a doua. În ce priveşte partea financiară Pri­măria rămâne alături de echipă și pentru viitorul sezon, au declarat surse din cadrul clubului din orașul de pe Cerna.
Pregătirile echipei hunedorene vor continua în această primă parte la sediul din municipiu , cu adaptarea jucătorilor la efort, vizite me­dicale și antrenamente gra­dual pentru verificarea întregului lot de jucători de care dispune acum echipa.
Situația este incertă la LPS Cetate Deva, echipă care a retrogradat la finalul sezonului trecut în Liga a IV-a. Chiar dacă unele voci din cadrul clubului dau drept certă revenirea echipei în liga de unde a retrogradat, este așteptată o astfel de decizie din partea forului de specia­litate, decizie care poate veni chiar în zilele dinaintea debutului de sezon. Pentru ca LPS Cetate Deva să evolueze în viitorul sezon în Liga 3 este nevoie, pe lângă susținerea financiară certă (care a fost asigurată până acum de către Primăria municipiului Deva) și de retragerea sau neînscrierea în campionat a două echipe, lucru care este posibil, clubul din municipiul de reședință al județului Hunedoara făcând, se spune, o cerere de înscriere în competiție.
A plecat dela formația deveană Mărmăreanu, la Crișul Chișineu Criș, iar alți jucători sunt în căutare de contracte la echipe din Liga 3.

Atletism: Florentina Marincu-Iuşco, medalie de bronz la Jocurile Mondiale Universitare, în proba de săritură în lungime

Atletismul românesc a înregistrat prima medalie la Jocurile Mondiale Universitare de la Napoli 2019 , medalie care a fost cucerită la mare luptă de către deveanca Florentina Marincu-Iușco.

Sportiva de la LPS Cetate Deva a cucerit medalia de bronz în proba de săritură în lungime, cu rezultatul de 6,55 m.
Sportiva din Deva a sărit în cadrul finalei chiar mai mult, 6,80m, dar oficialii nu i-au validat încercarea, în ciuda contestației depuse și judecate preț de 20 de minute.
Ea a terminat proba pe locul al treilea și a cucerit medalia de bronz, depășită fiind de Maryna Bekh-Romanchuk (Ucraina) – 6,84m și de Evelise Tavares Da Veiga (Portugalia) – 6,61m.
În finala competiției de la Napoli au concurat 12 sportive.
Florentina Marincu-Iușco este legitimată la LPS Cetate Deva, acolo unde se pregătește cu prof. Nicolae Alexe. Pentru delegația Ro­mâ­niei, medalia cucerită de Florentina Marincu-Iușco este cea de-a treia medalie la această ediție a Jocurilor Mondiale Universitare de la Napoli 2019, după cele două medalii de bronz cucerite la scrimă de Răzvan Ursachi (sabie) și Mălina Călugărea­nu (floretă).
Foarte important este că Florentina Marincu a obți­nut la începutul acestui se­zon în aer liber baremurile de calificare pentru Campio­natul Mondial de la Doha (Qatar) după ce a sărit 6,75 m la ediția cu numărul 12 a „Memorialului Octavian și Viorica Enescu” de la Râmnicu Vâlcea și apoi pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo (Japonia), când, la ediția a 64-a a Internaționalelor de Atletism ale României de la Cluj, Florentina a sărit 6,87 m și a devenit prima atletă din țara noastră care va concura la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor.
Prezentă acum la Jocurile Mondiale Universitare, eleva antrenorului Nicolae Alexe și-a continuat forma excelentă ,s-a calificat din prima în finala probei de săritură în lungime și a reușit în final să cucerească o medalie de bronz care este foarte va­loroasă.
Palmaresul internațional de până acum al Florentinei Marincu -Iușco arată astfel: bronz la Campionatele Europene indoor de seniori (lungime – 2015), campioană mondială de cadeți (2013) la lungime și triplusalt, locul 1 (lungime) și 3 (triplusalt) la Campionatele Europene de juniori 1 și acum medalie de bronz la Jocurile Mondiale Universitare.

Haideţi să jucăm handbal împreună!

Cetatea Deva va găzdui un antrenament demonstrativ al handbalistelor de la Asociația Club Sportiv ,,Vitorul” Veţel, antrenate de Alina Matei.

Demonstrațiile de handbal vor avea loc Platforma Artilerie Vest, marţi, 9 iulie 2019, la ora 19:00.

Organizatorii îi aşteaptă pe turiști și pe devenii care sunt pasionaţi de acest sport să joace alături de handbaliste.
Copiii care iubesc handbalul sunt invitaţi să se înscrie la ACS ,,Vitorul” Veţel,, unde lista este deschisă.

Evenimentul sportiv din Cetatea Devei este organizat de ACS ,,Viitorul” Veţel, în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva.

Intrarea la eveniment este liberă!

Tot, marţi, 9 iulie 2019, de la ora 20:30, sunteţi invitaţi la Street Handball, pe platoul din faţa Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” din Deva.

Jandarm hunedorean, clasat pe podium la CN de Înot al M.A.I.

Plutonier major Constantin Dochiu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Decebal” Hunedoara a participat în perioada 02 – 05 iulie a.c., la Campionatul Naţional de Înot al Ministerului Afacerilor Interne, competiţie care s-a desfăşurat în municipiul Baia-Mare, reunind cei mai buni înotători din toate structurile.

Jandarmul hunedorean a ocupat locul I la proba 50 metri liber şi locul II cu ştafeta, categoria de vârstă peste 45 ani, alături de alţi competitori din structurile Ministerului Afacerilor Interne.

De asemenea, subofiţerul a făcut parte din echipa Jandarmeriei Române, care s-a clasat la această competiţie în clasamentul general pe locul II.

 

Campioni în Cetate – demonstraţie de taekwondo

Duminică, 30 iunie 2019, Cetatea Deva va fi gazda unei demonstraţii de taekwondo ITF, care se înscrie în seria evenimentelor sportive desfăşurate sub genericul ,,Campioni în Cetate”.

Iubitorii acestui sport sunt aşteptaţi la ora 10:30, pe Platforma Artilerie Vest.

Demonstraţiile de taekwondo sunt susţinute de sportivi de la cluburile: ACS Taekwon – Do Lupii Deva, ACS Red Tigers Călan şi CS Pantera Neagră Petroşani.

Printre sportivii cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani se află şi membrii ai Lotului Naţional de Taekwon – do ITF al României, medaliaţi la diferite competiţii de gen.

Luptătorii de arte maţiale sunt antrenaţi de: Mihai Bumbu (antrenor ACS Taekwon – Do Lupii Deva), Cristinel Popa (antrenor emerit al sportului ACS Red Tigers Călan) şi Ionuţ Lascău (antrenor CS Pantera Neagră Petroşani).

Cei care vor asista la demonstraţii vor putea vedea tehnici folosite în această artă marţială coreeană, caracterizată în special prin lovituri înalte cu piciorul şi cu pumnul.

Evenimentul sportiv este organizat de ACS Taekwon – Do Lupii Deva, în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva.

🆓 Intrarea la evenimentul sportiv care va avea loc în Cetatea Deva este liberă!

La ora 12:00, demonstrații de taekwondo susținute de sportivii celor trei cluburi se vor desfăşura şi în incinta Ștrandului Municipal Deva.

CS CFR SIMERIA – Activitate şi rezultate în anul competiţional 2018-2019

Majoritatea sportivilor clubului începând cu 21.06.2019 se află în vacanță până în 15 sau 22 iulie 2019, reluarea pregătirilor fiind planificată în funcție de intrarea în competiții a sportivilor în anul competițional 2019-2020.

Activitatea clubului a cunoscut creșteri atât la nivelul secțiilor sportive, de la 3 secții în iunie 2018 la 6 secții în iunie 2019. Au fost deschise secții sportive de bridge, baschet și atletism.

Numărul sportivilor care au practicat și practică sportul la clubului din Simeria se află în creștere de la o săptămână la alta. Dacă în iunie 2018 erau 326 sportivi, în prezent sunt peste 430 sportivi, cei mai mulți la fotbal, urmați de baschet, handbal, karate, atletism și bridge.

Clubul are asigurate serviciile antrenorilor cu specialitatea disciplinei sportive pe care o pregătesc, antrenamentele țin cont de procesul de instruire și pregătire asemănător cu a cluburilor sportive.

În anul competițional 2018-2019 un număr de 13 echipe au fost angrenante în competiții la fotbal, o echipă la handbal și 32 sportivi de la karate în 8 competiții organizate de Departamentul EUR&KA din cadrul Federației Române de Arte Marțiale, a doua echipă de handbal, două echipe de baschet au disputat mai multe jocuri amicale iar sportivii de la atletism au bifat și ei două competiții.

Sportivii clubului au câștigat competițiile organizate la nivel de județ și a reprezentat județul Hunedoara la competițiile de zonă la 7 categorii de competiții astfel:

FOTBAL:

 

  • Campioni ai județului Hunedoara – Trofeul Gheorghe Ene ediția 2018, juniori născuți în anul 2010;

 

  • Campioni ai județului Hunedoara – Trofeul Gheorghe Ola ediția 2018, juniori născuți în anul 2009;

 

  • Campioni ai județului Hunedoara – juniori U11 născuți în anul 2008;

 

 

  • Vicecampioni ai județului Hunedoara – juniori U13 născuți în anul 2007 și 2006;

 

  • Câștigători ai campionatului județean – sistemul regulat și au participat în Liga Elitelor U15, competiție organiztă de FRF

  • Campioni ai județului Hunedoara juniori B1 – născuți în 2002-2003

  • Junioarele IV de la secția de handbal au reprezentat județul Hunedoara la Turneul Euroregiune la Sânnicolau Mare – județul Timiș

  • Doi sportivi Breazu Delia și Ionuț Vesa sunt campioni naționali la Campionatul Național și vor reprezenta România la Campionatul Mondial din Brazilia în luna octombrie 2019.

  • Doi sportivi Paul Todea și Popa Brian sunt vicecampioni naționali la Campionatul Național

În perioada iunie 2018 – 2019 trei juniori de la secția de fotbal s-au transferat la cluburi unde pot face înaltă performanță, la FCSB – Toma Abrudean, la FC UTA ARAD – Raul Opric – jucătorul la lotul național U17 și Andrei Deak la ACS Viitorul Arad.

Toma Abrudean – transferat la FCSB Liga I

Raul Opric – transferat la FC UTA Arad – Liga a II-a

Andrei Deak – transferat la ACS Viitorul Arad

Doi jucători, Alexandra Vișan și Denis Negrilă au fost solicitați de FC CFR 1907 CLUJ și au participat la un turneu de pregătire dedicat juniorilor U11, în Cracovia – Polonia.

Juniorul U15 Aprotosoaei Adrian a fost convocat la selecția finală a Turneului Speranțelor în 26.05.2019.

Un număr de alți 7 juniori de la secția fotbal dar și 3 jucătoare de la handbal sunt doriți de cluburi din țară, cluburi sportive la care se realizează înaltă performanță.

Sportivii clubului au participat la multe turnee de pregătire unde au obținut rezultate foarte bune.

Amintim că în luna iunie, 8 echipe de la secția de fotbal au participat la turneul Țara Hațegului Junior`s Cup, turneu care s-a desfășurat la HațegșiOrlea.

La finalul lunii mai, începutul lunii iunie, juniorii U11 născuți în 2008 au participat la turneul internațional de la Aigle din Elveția. La competiție au participat 20 echipe din 6 țări din Europa (Elveția, Franța, Portugalia, Bosnia, România și Spania).

Echipa CS CFR Simeria a fost singura echipă din România și s-a clasat pe primul loc.

 

Echipei CS CFR Simeria i-a fost înmânat și trofeul “FAIR-PLAY” – sportiviișioficialii de la club fiind model de comportare pe toatăperioadacompetiției.

Pentru a se obține aceste rezultate efortul financiar din partea clubului, autorităților locale și al părinților a fost pe măsură, deoarece clubul a căutat să fie prezent în competiții cu 1-2 echipe la aceeași categorie de vârstă, apoi calificarea în play-off cu toate echipele și câștigarea dreptului de a reprezenta județul Hunedoara în turneele de zonă, a solicitat efort financiar.

Cupa Cetății  la  Pescuit Sportiv

Primăria Municipiului Deva, în parteneriat cu Asociația Pescarilor Sportivi Deva, organizează sâmbătă, 6 iulie 2019, Cupa Cetății la Pescuit Sportiv, ediția a doua.

Concursul de pescuit sportiv se va desfășura la Complexul Piscicol Tâmpa, între orele 7:30-15:00.

Competiția presupune o probă de pescuit cu lansetă la plută și este deschisă tuturor pescarilor sportivi amatori, începând cu vârsta de 18 ani. Capturile se eliberează după cântărire.

Organizatorii vor premia primele trei locuri, în funcție de cantitatea de pește prins. Câștigătorii vor primi diplome, cupe și echipament de pescuit.

Înscrierile pentru Cupa Cetății se pot face la sediul Asociației Pescarilor Sportivi Deva, aflat pe Calea Zarandului (Magazinul Fishing Center), de luni până vineri, între orele 8:00-18:00 și sâmbăta, între orele 8:00-14:00.

Miss Fitness Univers 2019 este o româncă

În urma galei desfășurate duminică în Miami, o româncă a devenit Miss Fitness UniversAnca Bucur, instructor de aerobic, în vârstă de 32 de ani, a câştigat pentru a şasea oară titlul de Miss Fitnes Univers.

Competiția s-a desfășurat în acest weekend în orașul american Miami. Competiţia a constat în trei probe: exerciţiul de fitness (45% din nota finală), proba costumului de baie (45% din nota finală) şi interviul (10% din nota finală).

Anul acesta, tema exercițiului de fitness a fost “Bohemian Rapshsody” de la Queen, românca pregătind coregrafia cu ajutorul a doi specialiști recunoscuți în țară pentru succesele de la showurile TV.

”Eu nu am somn. Am o cupa mare in camera ce strălucește, și nu-mi vine a crede ca e a mea. Încă simt adrenalina concursului și energia de la voi. Va multumesc pentru toate mesajele.
Cu toate ca mi-am dorit de la aceasta participare, doar o confirmare CA POT, se pare ca atunci când dai TOTUL, rasplata e pe măsura și sunt tare recunoscătoare”, s scris Anca Bucur, pe pagina ei de Facebook.