Caiac: Regata Orșova, o reușită pentru sportivii deveni

Recent, la Orşova s-au desfășurat întrece­rile din cadrul tradiționalei competiții Regata Orșova la kaiac-canoe, la care au fost prezenți sportivi de la cele mai bune cluburi care s-au întrecut pentru medaliile puse în joc de către organizatori.

Sportivii de la CNS Cetate Deva, pregătiți de prof. Alexandru Mureșan, s-au aflat printre cei evidențiați la ediția din acest an la care au cucerit 8 medalii din care 4 medalii de aur, 1 de argint si 3 de bronz .
Desfășurată pe culoarele special create pe Dunăre, competiția de la Orșova a reunit la start nouă cluburi din țară ai căror sportivi au tras din greu pentru a fi pe podium.
Sportivul Cristian Vuivan a obţinut o medalie de aur la caiac simplu, la categoria juniori I pe distanța de 1000 m și o medalie de aur în proba de caiac simplu juniori I pe distanţa de 2000 m. În echipaj cu colegul lui, Răzvan Săiceanu, cei doi au câștigat o medalie de bronz la caiac dublu categoria juniori I la 1000 m. Echipajul alcătuit din Alexandru Miheţ și Răzvan Săiceanu a participat la întrecerile de la caiac dublu juniori III pe distanța de 1000 m şi au câştigat medalia de aur, iar Săiceanu Răzvan la caiac simplu juniori categoria III pe distanța de 1000 m a obţinut o medalie de argint și una de bronz la caiac simplu categoria juniori III pe distanța de 2000 m.
De altfel, sportivii de la CNS Cetate Deva au cucerit în acest sezon 50 de medalii la competițiile la care au fost prezenţi, din care 17 de aur, 16 de argint și 17 de bronz.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.