Caravana Salvital, la Luncoiu de Jos

Joi, 10 iunie 2021, în comuna Luncoiu de Jos (la căminul cultural), începând cu ora 10.00, va avea loc a patra etapă a evaluării stării de sănătate a populației prin telemedicină și teleconsultații.

Medicii și asistenții Salvital vor oferi gratuit următoarele consultații:- Măsurarea glicemiei;- Măsurarea temperaturii corporale ;- Măsurarea tensiunii arteriale;- Spirometrie identificare probleme pulmonare BPOC;- EKG – identificare probleme cardiologice;- Efectuare IMR probă din sânge pentru persoanele care au tratament cu anticoagulante.

Informațiile colectate sunt transmise în timp real mai multor medici (în funcție de patologie) care fac recomandări, oferă scheme de tratament sau decid dacă investigațiile medicale trebuie continuate într-o clinică de specialitate. Caravana Salvital este un proiect al Asociației Salvital susținut de Consiliul Județean Hunedoara.

Primele trei etape ale caravanei s-au desfășurat la Lunca Cernii de Jos, Sălașu de Sus și în Valea Jiului, la Vulcan și Uricani.

Peste 150 de hunedoreni au beneficiat, până în prezent, de consultații în primele trei etape ale caravanei Salvital.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.