Cinci bărbaţi se află sub control judiciar după ce au furat aproape 400 m de şină de cale ferată scoasă din uz

La data de 22.03.2022, în jurul orei 08.00, lucrătorii Postului de Poliție T.F. Petroșani,  au fost sesizați, despre faptul că, la km 62+950 al staţiei CFR Merişor, a fost sustrasă de către persoane necunoscute 390 metri şină de cale ferată scoasă din uz ce se afla depozitată de-a lungul căii ferate.

La aceeaşi dată, poliţiştii, au fost sesizați, despre faptul că, la km 35+00 şi km 34+500 ai staţiei CFR Ohaba de sub Piatră a fost sustrasa şina de cale ferată scoasă din uz ce se afla depozitată de-a lungul căii ferate.

La data de 23.03.2022, lucrătorii Postului de Poliție T.F. Petroșani, s-au sesizat din oficiu și au depistat în trafic, în zona intersecției Petroșani – Aninoasa – Defileul Jiu, lângă DN 66 o autoutilitară şi un  autoturism de teren, în care se aflau 3 persoane, iar de asemenea în cele două autovehicule au fost depistate mai multe componente de cale ferată, respectiv cupoane șină.

 În urma verificărilor efectuate, poliţiştii, au stabilit că, șina din cele două autovehicule a fost sustrasă la data de 22.03.2022 de pe Linia 215 Subcetate – Haţeg, de pe ambele fire ale liniei un total de 85 m șină.

În urma probatoriului administrat de către organele de poliție s-au identificat prezumtivii autori ai furturilor comise din localitatea Ohaba de sub Piatră, cât și sustragere de șină dintre stațiile CF Bănița și Merișor, în persoana  a cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 43 şi 29 de ani. Faţă de aceştia, a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

În data de 28 martie 2022, în urma cercetărilor și a investigațiilor efectuate, polițiștii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timișoara, cu sprijinul Biroului Județean de Poliție Transporturi Gorj, au identificat la o societate, toată cantitatea de șină sustrasă de către cei cinci prezumtivi autori, respectiv  23.100 kg șină.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.