Clarfon, aliat de nădejde pentru recuperarea vorbirii (P)

În cazul pacienţilor care suferă de laringectomie, aceştia se confruntă cu lipsa laringelui și separarea căilor respiratorii de gură, nas și esofag. În ceea ce privește laringectomia totală, întregul laringe este îndepărtat, pe când în cazul laringectomiei parțiale, numai o porțiune din laringe este îndepărtată.

Fie că este laringectomie totală sau parțială, pacientul care se confruntă cu această maladie, are nevoie de tot sprijinul moral și financiar pentru o recuperare eficientă.

Statisticile din domeniu sugerează că o mare parte dintre pacienții care prezintă această afecțiune provin în proporții aproape egale atât din mediul urban (51%), cât şi din mediul rural (49%), ponderea bărbaților afectați de această afecţiune fiind mai mare (92%) față de cea a femeilor (8%), în comparație cu statisticile europene, unde proporția bărbaților este de 87%.

Grupa de vârstă cea mai afectată de această maladie se regăsește între 50 și 70 de ani. Deoarece tratamentul pentru vindecarea laringectomiei poate devein destul de costisitor, Clarfon adduce soluţii medicale optime pentru pacienții săi.

Sănătatea pacientului laringectomizat este pe primul loc şi din acest motiv, la Clarfon, filtrele HME, care sunt produse de bază în vederea recuperării pacientului laringectomizat, sunt decontate prin CAS 100% .

Deși peste 40% din decesele cauzate de cancer laringian pot fi prevenite, cancerul însumează 20% din totalul deceselor în Uniunea Europeană, deoarece tratamentul aplicat nu este în toate cazurile calitativ. Clarfon încurajează folosirea de dispositive medicale de calitate, sănătatea pacientului este extrem de importantă. Astfel, am ales să colaborăm cu cei mai buni producători de pe piață. La Clarfon, ai posibilitatea să găsești filtrele HME Heat Moisture Exchange pentru cei cu operatie de laringectomie.

Compania Clarfon este furnizor şi pentru alte dispositive medicale ORL, precum proteze auditive reîncarcabile, pe care le găseşti la prețuri accesibile, iar în cabinete poţi efectua gratuit audiograma și timpanograma, care te ajută să măsori cât de optim ai auzul. Luna aceasta ai discount 50% la aparatele de TOP – posibilitatea accesului la tehnologie avansată pentru orice pacient.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.