COLABORARE ÎNTRE INSTITUȚIA PREFECTULUI ȘI ASE BUCUREȘTI – CENTRUL TERITORIAL DEVA

Prefectul județului Hunedoara a avut astăzi o întâlnire cu directorul Centrului Teritorial Deva al Academiei de Studii Economice, prof. univ. dr. Ioan Radu pentru a stabili derularea unor proiecte comune în sprijinul mediului de afaceri și al tinerilor hunedoreni. La discuții, alături de echipa Facultății de Management din Deva, a participat și președintele Fundației Județene a Tineretului, Ștefan Tiriteu.

Pe parcursul întâlnirii a fost prezentată oferta educațională a Centrului Teritorial Deva al ASE București și, totodată, au fost stabilite acțiunile concrete ale etapelor de colaborare instituțională între Instituția Prefectului și unitatea de învățământ superior deveană.

De asemenea, directorul centrului ASE, prof. univ. dr. Ioan Radu, a prezentat proiectul de renovare a clădirii din Piața Unirii din Deva, unde se pregătesc studenții hunedoreni ai ASE, precum și intenția de a înființa în reședința județului a unui Centru de suport logistic în domeniul managementul și administrării afacerilor, care să realizeze proiecte pentru mediul de afaceri din zonă.

Prefectul Călin Petru Marian i-a asigurat pe reprezentanții ASE de întreaga susținere instituțională, mai mult, a inițiat un parteneriat de colaborare între Instituția Prefectului și profesori împreună cu studenți, pentru ca firmele din județ și investitorii să beneficieze de experiența în studii economice a prestigioasei universități.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.