Copiii din comuna Bistra au fost sărbătoriți de ziua lor

,,Dacă păstrezi copilăria mereu cu tine, nu vei îmbătrâni niciodată”

Administrația locală din comuna  Bistra  le-a pregătit  copiilor, de 1 Iunie, o petrecere surpriză și cadouri.

Peste 400 de copii de la unitățile de învățământ de pe raza comunei (grădinițe, școli) și antepreșcolari au fost așteptați la petrecerea de ziua lor.

Activitățile de 1 Iunie s-au desfășurat la Baza sportivă a comunei.

Din program au făcut parte moment artistice susținute de membrii Centrului Cultural Bistra (dansuri, cântece, moment instrumentale etc.) și de cei ai CSC Bistra (demonstrație de Zumba).

Corul de copii condus de prof. Gelu Muntea a încântat publicul prezent cu piese dedicate copiilor de toate vârstele.

,,Mă bucur că am reușit și în acest an să îi sărbătorim pe cei care ne luminează viața – copiii noștri dragi. Ce poate fi mai frumos decât să vezi un copil bucurându-se de ceea ce îi oferi, dar mai ales de faptul că pentru o zi, te transpui din nou în anii copilăriei și te bucuri împreună cu el de acest moment minunat. Copilăria este o lume aparte, plină de lumină, armonie și iubire. Am fost și eu copil și am la rândul meu trei copii minunați. Îmi doresc pentru ei dar și pentru cei din comuna noastră o viață frumoasă, lipsită de griji și plină de bucurii. Dragi copii, sunteți minunile noastre pe care ni le-a oferit Bunul Dumnezeu. Să păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o rază de lumină și viaţa voastră va fi mult mai frumoasă” este mesajul transmis de primarul comunei Bistra, Traian Gligor cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

În funcție de vârstă, pachetele pe care edilul comunei le-a oferit copiilor  au inclus dulciuri, cărți și jucării.

Copiii care din diferite motive nu au reușit să ajungă la petrecere vor primi pachetele cu daruri surpriză pregătite special pentru ei de administrația public locală.

Ziua Internațională a Copilului este marcată în zecide țări din lume la data de 1 iunie. Dincolo de semnificația oficială, această zi este un prilej pentru părinți de a petrece mai mult timp cu copiii, dar și pentru a retrăi ei înșiși bucuria copilăriei și a jocului.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.