CSM Deva și-a reluat pregătirile, pe terenul sintetic din complexul „Cetate”

Sub comanda antrenorului Ștefan Nanu au fost 24 de jucători, printre care și nouă nume noi, care sunt aproape de a parafa înțelegeri cu gruparea hunedoreană.
Sâmbătă devenii au jucat un prim meci amical în compania formației Aurul Brad, nou promovată în liga a treia. Scorul final a fost egal 4-4,la pauză devenii conducând cu 3-2. Au marcat: A. Pașca (21), Roncea (31), Kayondo (36, 90), respectiv Danciu (28), D. Pașca (39), Filipaș (81, 88).
CSM Jiul Petroșani se pregătește la baza proprie de la stadionul „Petre Libardi”, cu un program de 5-6 antrenamente săptămânal.
Avram Moldovan a fost numit antrenor principal și va fi sprijinit de Damian Militaru, Cosmin Kanduth și Sorin Ghițan. CSM Jiul are acum în teste jucători, externi și din pepiniera proprie. S-a reîntors jucătorul Simoneac care a evoluat la CSM Vulcan.
„Suntem în continuare în faza de a consolida un lot de 20-22 jucători, absolut necesar pentru a face față rigorilor Ligii a III-a. Pentru mine este o nouă provocare venirea la Jiul (n.n. Avram Moldovan a mai fost la juniorii Jiului în anii 2000), unde îmi doresc să facem o treabă bună. Am încredere că până la startul campionatului vom fi la un nivel de pregătire care să ne dea speranță că vom aborda noul sezon cu aplomb și vigoare. Eu cred că cei care vor îmbrăca tricoul Jiului vor ști că au o misiune, aceea de a respecta un brand care dăinuie de mai bine de un secol”, a declarat noul antrenor principal al Jiului, Avram Moldovan.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.