Curățenie generală pe cel mai cunoscut traseu turistic din Parcul Național Retezat

Cel mai cunoscut traseu turistic din Parcul Național Retezat, între Poiana Pelegii și Lacul Bucura, din Retezat, se cere a fi curățat de deșeurile lăsate în urmă de așa-zișii iubitori ai muntelui. Astfel, persoanele care doresc să le dea o mână de ajutor organizatorilor evenimentului, sunt așteptate, sâmbătă, începând cu ora 11:00, în parcarea din apropiere de Poiana Pelegii, să ia parte la această acțiune.

„Îi invităm pe iubitorii muntelui să ia parte la o acțiune de ecologizare a celui mai cunoscut traseu din Parcul Național Retezat: Poiana Pelegii – Lacul Bucura, inclusiv a locurilor de campare din Poiana Pelegii și din zona Lacului Bucura. Toți participanții vor primi hărți și ghiduri de vizitatori. Celor mai harnici voluntari le vom oferi ghiduri cu biodiversitatea din parc și surprize din partea Let’s do it. Noi venim cu saci, mănuși și surprize, voi veniți cu voia bună. Vă așteptăm!”, a menționat, pentru GO Hunedoara, reprezentantul Administrației Parcului Național Retezat, Lucia Ursu.

Acest eveniment face parte din proiectul „Let’s Do It, România!”, care se organizează în aceeași zi, în 175 de țări din comunitatea Let’s Do It, World. Acești oameni se unesc într-o cauză comună: o lume fără deșeuri.

Acțiunea din Retezat este organizată de Administrația Parcului Național Retezat, Serviciul Public Județean Salvamont Hunedoara, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Decebal” Hunedoara, UAT Râu de Mori și UAT Bretea Română, în parteneriat cu Let’s Do It, România. https://www.gohunedoara.com/

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.