Dans Sportiv: Reprezentanții de la CSM Deva, din nou pe podium

Recent la Oradea s-au desfășurat două competiții importante pentru dansul sportiv din țara noastră, Campionatul Național pe Secțiuni și “Cupa Exclusive”, dansatorii sportivi legitimați la CSM Deva fiind prezenți la ambele concursuri.
La Campionatul Național pe Secțiuni tinerii Brigita Marina și Andrei Stoica au luat startul, la categoria de vârstă de 16-18 ani, Brigita Marina și Andrei Stoica au evoluat împotriva unor adversari mai experimentați iar la final, au ocupat un meritoriu loc opt, la secțiunea Standard, la care au luat startul 30 de perechi
În cadrul întrecerilor de la „Cupa Exclusive” dansatorii de la CSM Deva, două dintre perechile clubului devean prezente la competiție au urcat pe podiumul de premiere. Perechea Denisa Kellemberger și Raul Igna, au ocupat poziția secundă la secțiunea Open Basic Latino 16-35 de ani iar Rebeca Voicu și Andrei Budeanu, aflați la primul concurs sub culorile CSM Deva, s-au situat pe locul secund la aceeași secțiune de dans, dar la categoria de vârstă 14-15 ani. Meritorie a fost și comportarea micuților Ariana Macru și Yanis Drui, locul șapte la clasa E , 10-11 ani.
Menționăm că tinerii dan­satori de la CSM Deva sunt pregătiți de Anda Căprioară.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.