DEVA: Noul operator pentru serviciul de dezinfecţie, dezinsecţie și deratizare, pregătit să își înceapă activitatea

Primăria Municipiului Deva a încheiat contractul pentru delegarea gestiunii serviciului de salubrizare a municipiului Deva – activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie și deratizare.

Contractul a fost încheiat pe o perioadă de 4 ani cu DD CHIM SRL, operator care se va ocupa de acum înainte de aceste servicii destinate domeniului public al municipiului.

Operatorul a prezentat astăzi flota de autospeciale care va opera pe domeniul public al municipiului Deva și echipamentele necesare.

Luni, 22 mai 2023, se va emite ordinul de începere a lucrărilor.

Activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie și deratizare este realizată pentru combaterea rozătoarelor și a insectelor care sunt considerate purtătoare de maladii transmisibile sau generatoare de disconfort, în scopul îmbunătățirii calității vieții locuitorilor municipiului Deva.

Precizăm din nou, faptul că, prin contractul încheiat cu DD CHIM SRL, NU SE OFERĂ EXCLUSIVITATE operatorului să efectueze serviciile cu alte instituții publice, agenți economici etc. care își desfășoară activitatea pe raza UAT Municipiul Deva.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.