Drumul județean spre Lacul Cinciș revine în administrarea CJ Hunedoara

Primăria Comunei Teliucu Inferior se obligă să readucă sectorul de drum DJ 687D pe care îl are în administrare, la starea inițială, cea dinaintea începerii lucrărilor la infrastructura de utilități. După recepția lucrărilor, drumul va fi transmis în administrarea Consiliului Județean Hunedoara. Care sunt primele măsuri pe care le va lua administrația județeană.

În urma unei vizite în teren efectuată zilele trecute de către administratorul public al CJ Hunedoara, Costel Avram, împreună cu primarul comunei Teliucu Inferior, Daniel Pupeză, și angajații Serviciului Administrare Drumuri, s-au stabilit măsuri urgente care vizează asigurarea stării de viabilitate a DJ 687D Teliucu Inferior – Cinciș Cerna – Toplița – Hășdău – Lunca Cernii de Jos – Lunca Cernii de Sus – lim. jud. Caraș Severin, km 3+350 – km 10+100 care, din ianuarie 2018, se află în administrarea comunei Teliucu Inferior.Astfel, în vederea recepționării lucrărilor de infrastructură derulate de Primăria Teliucu Inferior, dar și pentru predarea sectorului de drum către Consiliul Județean Hunedoara, administrația locală se obligă ca, până la data de 31 mai 2022, să efectueze lucrări de readucere la starea inițială. Ulterior, Consiliul Județean Hunedoara, ca administrator al drumului, va executa lucrări de întreținere și reparații.

Pentru a răspunde așteptărilor hunedorenilor și turiștilor care vizitează zona de agrement din jurul Lacului Cinciș, Consiliul Județean Hunedoara a înscris acest sector de drum pe lista principală a proiectelor care primesc finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Valoarea totală a proiectului care vizează reabilitarea celor 15 km de drum județean este de 28,6 milioane de lei.Biroul de Presă

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.