E.ON Energie România lansează o campanie națională de informare pe tema liberalizării

E.ON Energie România lansează campania “ABC-ul liberalizării”, prin care își propune să-i informeze pe toți cei interesați asupra celor mai importante aspecte legate de alegerea unei oferteconcurențiale de electricitate sau gaze naturale.

De la începutul anului 2021, prețurile la energia electrică sunt determinate de evoluția pieței, așadar nu mai sunt stabilitede către autorități. În cazul gazelor naturale, liberalizarea pieței a avut loc la 1 iulie 2020.
Întrebările primite în ultima perioadă de companie de la clienți arată că, în pofida demersurilor de informare făcute până în prezent, persistă încă nelămuriri privind schimbările aduse de liberalizarea pieţei de energie.
Știm cât de important este pentru clienții nostri și nu numai să fie ghidați în acest proces de liberalizare a pieței de energie. Iar noi, prin această nouă campanie de comunicare, ne asumăm acest rol de a veni în sprijinul clienților și de a răspunde nevoii lor de informare”, spune Claudia Griech, director general adjunct al E.ON Energie România.

Obiectivul campanieieste să răspundă pe înțelesul tuturor la întrebările concrete pe care le pun consumatorii desprece înseamnă liberalizarea pieței de energie, cum să aleagă o ofertă potrivită, la ce să fie atenți atunci când aleg o ofertă și ce se întâmplă dacă nu aleg o ofertă în piața liberă.

Campania se lansează astăziși se va derulape o perioadă de două luni de zile, prin intermediul mass-media și al canalelor digitale.Totodată, pe website-ul eon.ro este dezvoltată o secțiune specială unde consumatorii pot regăsi răspunsuri la cele mai importante întrebări privind acest proces.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.