ECHILIBRU: În 2020 Nistor poate dovedi că este un om corect!

La alegerile parlamentare viitoare sperăm că va face ceea ce a făcut la Deva la alegerile parțiale. Va „scoate la campanie” cu șase luni înainte candidații P.S.D. pentru parlamentare, va face sondaje și va întocmi lista după cum vor alegătorii și nu mușchii lui.

Dacă el va ieși pe loc neeligibil, nu va mai candida, iar dacă vreun mare „independent” va sta mai bine decât P.S.D.-iștii în sondaj, îl va aduce prin sms în partid!
Ca să știe cum stă, îi pro­punem o simulare corectă on line în 2019, ca să se poată orienta.
Dacă tot vorbim de „independenți”, zilele trecute la Petroșani candidatul P.S.D. la alegerile parțiale de la Deva din 2017, cu care miniștrii și personaje importante din P.S.D. defilau prin municipiul reședință de județ dând lecții de administrație, a participat la o ședință de partid. Ghinion! Ședința nu era P.S.D., ci P.U.R.! Din declarațiile făcute în presă de fostul primar al Devei, am înțeles că a fost rugat să participe la reconstruirea acestui partid, lucru pe care îl va și face, deoarece a fost membru fondator!
Adică? Va aduce membri noi? Va participa la acțiuni, la ședințe și va face programe politice? Păi și la P.S.D. nu se face reorganizare după pier­derea alegerilor și distru­ge­rea organizației locale Deva?
Acolo e liniște și pace, totul roz, iar jaluzelele sunt trase la geamuri, luminile stinse, iar activitatea s-a mutat în consiliile de administrație din instituțiile statului.

Cristian Gros

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.