Echipament nou pentru sportivii români participanţi la Jocurile Olimpice

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a organizat un eveniment pentru prezentarea echipamentului oficial pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

La evenimentul organizat în cadrul Complexului Olim­pic Sidney 2000 de la Izvorani, au participat Marian Drăgulescu, Ana Maria Po­pescu, Robert Glință și Laura Coman. Au mai fost prezenți Ionela Cozmiu, Ciprian Tudosa, Ancuța Stoenescu, Cătălin Chirilă, Gabriela Mărgi­nean, Geanina Beleagă, Mihai Țigănescu, Alina Vuc, Victor Mihalachi și Marius Cozmiuc.
Echipamentul a fost pre­zen­tat chiar în ziua în care ar fi trebuit să fie festivitatea de deschidere a Jocurilor Olim­pice de la Tokyo, amânate din cauza pandemiei de coro­navirus.
„E un echipament frumos. Treningul se simte foarte bine. E foarte plăcută uniforma, cel puțin dacă e să compar cu ediția precedentă la care am participt este net superior acest echipament. A fost o plăcere să-l prezint în fața tuturor alături de ceilalți colegi olimpici”, a spus Robert Glință. „Pentru mine obiectivul este performanța sporti­vă și toate lucrurile dacă e să vină sunt adiacente. Cu siguranță nu voi spune nu oportunităților care vor veni spre mine(nota redacției- să fie fotomodel) însă totul va fi pus în raport cu antrenamentele și cu pregătirea pentru că aceasta este o prioritate”, a spus Robert Glință, recor­dman la competițile de natație de copii și juniori.
Laura Coman, calificată la Jocurile Olimpice a declarat: „Acest echipament mi se pare foarte calitativ și abia aștept să-l port la anul. M-am simțit foarte bine în postura de manechin. Chiar foarte bine. Îi spuneam Geaninei că pentru o zi putem fi ca pe podium, să prezentăm acest echipament minunat”.
Marian Drăgulescu , care a fost pentru puțin timp…fotomodel la această prezentare a echipamentului pentru delegația României, se teme și acum de o posibilă amânare a Jocurilor Olimpice: „Într-adevăr, avem ceva emoții, sperăm să nu se schimbe nimic.
Noi avem așa și un motto pe care l-am găsit pentru delegația noastră. Împreună spre 2024, cu escală la Tokyo. Aveam o altă coregrafie în minte pentru această pre­zentare dar era prea periculos și nu vreau să risc o accidentare acum la gleznă pentru că nici nu am reparat-o pe prima”, a mai spus veteranul gimnasticii masculine ro­mâ­nești.
Noul echipament de pre­zentare este realizat de către o firmă sudcoreană, care are o filială la TG. Mureș, în colaborare cu specialiștii din România după mai multe discuții cu reprezentanții Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.