FACULTATEA DE INGINERIE DIN HUNEDOARA – DESCHIDEREA ANULUI UNIVERSITAR

În Aula Mare a Facultății de Inginerie din Hunedoara a avut loc, astăzi, ceremonia de deschidere a anului universitar 2022 – 2023, în prezența a numeroși studenți, cadre didactice universitare și oficialități locale și județene.

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a răspuns invitației decanului Facultății de Inginerie, Gelu-Ovidiu Tirian, de a participa la festivitatea de deschidere și s-a adresat studenților și profesorilor urându-le succes în noul an universitar:

„Dezvoltarea comunității academic este un deziderat ce trebuie să se regăsească pe agenda oricărui decident public. În ceea ce mă privește, comunitatea academic hunedoreană se va bucura de întreaga mea deschidere și colaborare.

Dezvoltarea județului nostru depinde de pregătirea de specialitate a cât mai multor tineri care vor devein o resursă umană important într-o economie hunedoreană modernă, după ce vor fi obținut diplomele care le atestă înalta calificare.

Studenților de azi, le doresc multă putere de învățare și îi îndemn să depună toate eforturile necesare pentru a-și vedea construite propriile idealuri, iar profesorilor le adresez mulțumiri și felicitări pentru tot ce au realizat și vor realiza în activitatea didactică.” – a spus prefectul Călin Petru Marian.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.