Festivalul Luminii 2021, la Castelul Corvinilor

Primăria Municipiului Hunedoara și Cercetașii României – Hunedoara vă invită sâmbătă, 12 iunie 2021, la Castelul Corvinilor, la Festivalul Luminii 2021!

Haide să redescoperi frumusețea lucrurilor mărunte și să te bucuri de o zi relaxantă în curtea exterioară a Castelului împreună cu noi.Știm că a fost un an dificil pentru toată lumea, așa că vino să retrăiești momentele frumoase de acum câteva ediții alături de cercetașii Hunedoarei.

Ce reprezintă Festivalul Luminii?

În prezent, ideea că fericirea este un lucru măreț, în calea căruia trebuie să alergăm mereu, a devenit tot mai populară. Prinși în agitația vieții cotidiene, adesea uităm că lucrurile mărunte, precum un zâmbet, un cântec sau găsirea unui strop de lumină la finalul zilei sunt, de fapt, cele care contează, cele care ne aduc bucuria sufletească. Din acest motiv, încă din 2004, Cercetașii României și-au propus ca măcar pentru câteva ore să le amintească membrilor comunității locale de bucuria lucrurilor mărunte și, împreună cu partenerii lor, să transforme orașele în care trăiesc într-un spațiu magic, în care fiecare dintre noi să redevenim copii și, indiferent de vârstă, să descoperim lucrurile care ne fac fericiți, să le luăm cu noi și să le ținem aproape până la următoarea ediție.

De ce? Festivalul Luminii este organizat în fiecare an în mai multe locații din România, cu scopul de a crea un spațiu liniștit, de deconectare a participanților de la agitația vieții de zi cu zi și de a oferi copiilor, tinerilor și voluntarilor de toate vârstele o educație non-formală prin responsabilizarea lor și dezvoltarea abilităților de organizare în cadrul unui eveniment național.

Programul Festivalului

16:00 – ateliere și jocuri pentru copii

20:00 – așezarea gulguțelor în curtea exterioară a Castelului

21:00 – aprinderea luminilor din gulguțe

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.