Fotbal Cupa României: CS Hunedoara trece de Jiul Petroșani

Partida de fotbal din cadrul Cupei României în care s-au întâlnit cele două echipe din județul nostru, CSM Jiul Petroșani și CS Hunedoara, ambele calificate în faza a treia a competiției naționale, a fost tranșată de către hunedoreni.
A fost ultima repetiție înaintea debutului din campionatul din Liga a treia, programat la finalul acestei săptămâni dar se pare că echipa din Valea Jiului mai are multe probleme de rezolvat până la ora începerii competiției.
Jucătorii din Valea Jiului au fost învinși la scor de către hunedoreni care merg mai departe în Cupa Româ­niei, după ce au câștigat jocul cu scorul final de 5-0. Au marcat Laurențiu Buș, Ma­theus Motta, Andrei Her­ghelegiu (penalty), Flavius Iacob, Sergiu Arnăutu, fiind practic un bun antrenament pentru echipa condusă de Florin Maxim.
Vineri vor debuta și jocurile din cadrul noului sezon competițional din Liga a III-a. Echipa CS Hunedoara va evolua în seria a IX-a, conform deciziei Comitetului Executiv al FR Fotbal și are ca obiectiv clasarea la finalul sezonului între primele echipe din serie. Formația de la Metalugistul Cugir este principala favorită la promovare în această serie.
Celelalte formații din județ, CSM Deva, CSM Jiul Petroșani și CSA Aurul Brad -nou promovată în Liga a III-a sunt repartizate în seria a VII-a, acolo unde CSM Reșița și-a anunțat drept obiectiv, promovarea la finalul sezonului, în liga superioară.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.