Fotbal: Echipa naţională are două meciuri dificile

Echipa naţională de fotbal a României va juca pe 9 septembrie cu Israel şi pe 12 septembrie cu Kosovo, ambele partide fiind programate pe Arena Naţională din Capitală, de la ora 21:45, în cadrul preliminariilor EURO 2024.

Component al echipei na­ţio­nale a României, Nicolae Stanciu (foto mic), a declarat că în cazul în care prima reprezentativă va câştiga următoarele două partide, cu Israel şi Kosovo, va fi în proporţie mare cali­ficată la EURO 2024.
“Sunt destul de optimist în privinţa calificării. Rezultatele de până acum mă fac să fiu aşa. Ştiu ce putem face ca grup, aşa că aşteptăm aceste două partide cu încredere. Suntem foarte moti­vaţi să câştigăm aceste meciuri pentru că sunt meciurile decisive, ca să spun aşa. Pentru că dacă vom lua 6 puncte cu Israel şi Kosovo vom face un pas mare spre calificare şi implicit spre îndeplinirea obiectivului. Acum suntem în grafic, deşi eu spun că puteam fi şi mai bine. Dar suntem pe un loc calificabil şi sper să rămâ­nem acolo până la sfârşitul campaniei. Suntem neînvinşi în grupă şi ne dorim să continuăm la fel. Repet, dacă vom câştiga 6 puncte acum vom fi în proporţie mare calificaţi la EURO 2024”, a explicat mijlocaşul.
Stanciu speră ca Arena Naţională din Capitală să fie plină la partidele cu Israel şi Kosovo pentru că prima reprezentativă are nevoie de susţinerea suporterilor.
“E un lucru bun că jucăm pe Arena Naţională, deşi ştiu că mulţi suporteri ai naţio­nalei şi-ar dori să jucăm şi în alte oraşe din ţară. Arena Naţională este cel mai mare stadion, cu siguranţă va fi arhiplin, iar acest lucru ne va ajuta. Îmi doresc ca fanii să vină în număr mare, pentru că eu deşi am multe meciuri la echipa naţională, nu cred că am jucat vreodată cu casa închisă. Noi suntem acum să spun aşa pe ultima sută de metri în această campanie, aşa că avem nevoie de susţinerea suporterilor. Sper ca la final să ne bucurăm împreună”, a afirmat Nicolae Stanciu.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.