Fotbal Liga a IV-a: Discuții pozitive pentru reluarea campionatului

Conducerea AJ Fotbal Hunedoara a avut, recent, o întâlnire online constructivă cu toți reprezentanții cluburilor care au echipe în Liga a IV-a cu privire la reluarea competiției în liga a patra și testele PCR. În urma acestei întâlniri toți reprezentanții celor zece formații și-au arătat disponibilitatea pentru reînceperea campionatului.
„În principiu, toate echi­pele vor relua competiția. În data de 12 aprilie 2021 se va efectua testarea RT-PCR, iar în 14 aprilie 2021 se vor disputa cele 2 restanțe dintre echipele CSM Vulcan-CSO Gloria Geoagiu și ACS Șoimul Baita – CS Inter Petrila. Am stabilit sa ne vedem și în data de 1 aprilie 2021, ora 19:00, pentru a constata incidența cazurilor de COVID în localitățile unde se vor disputa jocuri, restricțiile impuse în respectivele localități etc. Aprecierile noastre se duc către conducătorii celor 10 cluburi, către autoritățile locale din respectivele localități, pentru că luptăm împreună în a menține un echilibru și să reducem pe cât posibil efectele negative pe care le provoacă acest virus sportului”, a declarat, pentru „Ziarul Văii Jiului”, Cristian Petrean.
AJF Hunedoara este singura asociație din țară care a demarat chiar și în pandemie activitatea în eșalonul patru cu meciuri în varinata turneu, lucru benefic pentru echipele de fotbal din județul noastru. Urmează să se stabilească și unele măsuri pentru demararea activității la nivelul juniorilor, imediat după ce federația va lua o deciezie în acest sens.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.