Fotbal pe plajă: România a încheiat pe locul cinci la Euro Beach Soccer League!

Desfășurat la Chișinău (Republica Moldova) în perioada 27 – 31 iulie, turneul Euro Beach Soccer League 2022, competiție echivalentă cu Campio­natul European de fotbal, a adus selecționatei României un neașteptat loc V la finalul acestor întreceri.
Echipa noastră a făcut parte din Grupa A a Diviziei B, din care au mai facut parte Moldova (țară gazdă), Anglia și Malta.
În grupe echipa noastră alcătuită în mare parte din jucători legitimați la ACS West Deva a înregistrat urmă­toa­rele rezultate :
Miercuri, 27 iulie: România – Anglia 4-3
Joi, 28 iulie: România – Malta 4-4 (3-1 d.l.d.)
Vineri, 29 iulie: Moldova – România 3-0
La finalul partidelor disputate în grupe, clasamentul a fost următorul: Grupa A: 1. Moldova 6p; 2. România 4p; 3. Anglia 3p; 4. Malta 0p;
Sâmbătă, 30 iulie în meciul pentru locurile 5-8, România a mai întrecut Anglia cu scorul final de 7-5 (meci pentru locurile 5-8) după Victoria din grupe. Au marcat: Dumitrica (2), Ravoiu, Brașo­veanu, Florea, Tugui, Bolat
Duminică, 31 iulie:în ulti­mul meci disputat la Chișinău, România a întâlnit Letonia, într-o partidă care a stabilit ocupanta locului V. în clasamentul general. La finalul timpului regulamentar scorul a fost 2-2 , golurile selectionatei noastre fiind înscrise de Heric și Boață.
Tricolorii au învins Letonia în prelungiri, după golul lui Enis Bolat.
România a jucat la acest turneu cu un lot convocat de selecționerul Ionuț Florea (antrenor jucător), fundamentat pe scheletul multiplei campioane naționale ACS West Deva și i-a avut în com­po­nență pe următorii jucători aflați sub contract cu formația deveană: Valentin Dumitrica, Iulian-Augustin Ravoiu, Enis Bolat, Gheorghe Andrescu, Liviu-Aurelian Herci, Andrei Brașoveanu, Daniel Zaharia (toți legitimați la echipa de­veană) Ionel Posteuca-Pulhac, Andrei-Paul Neag, Ale­xan­dru-Georgian Tugui.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.