Fotbal: Raul Opric (CFR Simeria) spre EURO U17

Reprezentativa de fotbal Under 17 a României s-a calificat sâmbătă, 6 octombrie, la Turul de Elită, după ce a învins categoric, scor 4-0, selecționata similară a Lituaniei.

România a deschis scorul încă din minutul 5, prin Ianis Stoica, iar Louis Munteanu a mărit avantajul în minutul 67. Alexi Pitu și căpitanul, Radu Drăgușin și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor. Pitu a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri, iar Drăgușin, urcat în atac, a marcat spectaculos, din voleu, din pasa aceluiași Pitu.
Astfel, tricolorii U17 în­cheie neînvinși grupa 9 de calificare, cu două remize (0-0 cu Ungaria și 2-2 cu Serbia) și o victorie (4-0 cu Lituania). Pe primul loc al grupei s-a si­tuat Ungaria (7 puncte), pe trei a fost Serbia (4), iar pe ultimul loc Lituania (0). Turul de Elită, ultima rundă dinaintea turneului final, va avea loc în primăvara lui 2019. La turneul final găzduit de Irlanda, în mai 2019, se vor ca­lifica echipele clasate pe pri­mul loc și cele mai bune 7 ocupante ale pozițiilor secunde. Din lotul României pentru turneul de calificare în Turul de Elită a făcut parte și portarul Raul Opric, legitimat la CS CFR Simeria.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.