FOTBAL TENIS: Sportivii de la CONEXIM R Lupeni – campioni naționali

Ultima etapă din cadrul Campionatul Național de fotbal –tenis s-a consumat la finalul săptămânii trecute pe terenul de la Lupeni.

Cum era de așteptat reprezentanții gazdelor, cei de la Comexim R Lupeni, pregătiți de Dima Druncea s-au evidențiat și la această etapă finală și s-au impus la mai multe categorii de participare.
Singurul titlu pe care l-au pierdut cei de la Lupeni a fost la triplu seniori, deoarece formația din Lupeni a fost lipsită de sprijinul lui Marius Stoienică, numărului 1 mondial în această disciplină, acesta fiind în refacere după o intervenție chirurgicală.
Ceilalți sportivi de la Conexim R Lupeni, Lucian Purice, Răzvan Vornicu, David Lică, Daniel Popovici și Darius Pufu au câștigat tot ce se putea câștiga. În competiția de la juniori 1 și 2, Raul Pobirci, Roberto Hoca, Alexandru Tanetcu, Vlăduț Hanga și Denis Lunel,au urcat pe podiumul de premiere iar în întrecerea feminină, echipa alcătuită din Anamaria Gherghel, (numărul 1 mondial la feminin), Ana Maria Rizescu, Maria Lică și Adriana Rus au devenit campioane naționale pentru a zecea oară consecutiv.
Sportivii de la Conexim R Lupeni vor participa la finalul acestei luni, cu echipa națională, la Campionatul Mondial de seniori de la Le Havre, din Franța, pentru lotul național fiind convocați: Anamaria Gherghel, Ana Maria Rizescu, Maria Lică și Adriana Rus, pentru echipa feminină și Lucian Purice, Răzvan Vornicu, Daniel Popovici și David Lică, pentru echipa masculină .

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.