FUTSAL: Juniorii de la West Deva au câştigat derbyul local

Întâlnirea dintre cele două echipe de juniori din municipiul Deva, West și Autobergamo , disputată, în cadrul etapei a treia din Campionatul Național de juniori,a fost o dispută a orgoliilor, cei de la Autobergamo Deva, fiind și campionii en titre la această categorie de vârstă.

Tensiunea jocului a fost mare datorită faptului că din formaţia de juniori a lui Autobergamo care a câştigat în vară titlul, mai mulţi jucători au fost transferați la West pentru noua ediţie de campionat. Astfel foştii coechipieri Grosu, Kovacs, Bulzan, Vesa şi Ivan au evoluat la West Deva, iar Toader, Pieptea, Moglan şi Costea la Autobergamo Deva
West Deva a deschis scorul în minutul 5 prin Boldor, la o centrare a lui Grosu și si-a mărit avantajul prin Kovacs, bine servit de Boldor, astfel că echipa „gazdă” a întrecerii a condus cu 2 – 0, din min.16 care a și fost scorul primei reprize.
Autobergamo a controlat mai bine jocul după pauză, Costea, a redus din diferență în min. 29 și tot el a restabilit egalitatea pe tabelă, în min.30. la capătului unui contraatac, cu un şut printre picioarele portarului de la West. Moglan îşi putea chiar aduce echipa în avantaj, dar a trimis pe lângă bară.
Autobergamo Deva a acumulat şase greşeli în min.32, iar antrenorul Adrian Moț prea tensionat a preferat să se certe cu toată lumea pentru această situație .Kovacs a transformat lovitura de penalitate de la 10 metri iar echipa pregătită de Claudiu Ghiura a fost din nou în avantaj, 3 – 2, pentru ca înainte cu câteva minute de final Tilea a finalizat un contraatac şi a West a condus din nou la două goluri diferenţă.
Autobergamo a trecut în 5 + 0 şi Costea a redus diferența la un singur gol în min. 36, iar Anton să egaleze pentru a doua oară în min. 37.
Cei de la West, mai bine temperați de către antrenorul Claudiu Ghiura, au reușit să marcheze din nou prin Grosu, 5 – 4 apoi au mai ratat o lovitură de penalitate de la 10 m prin Kovacs .
Finalul de joc l-a evidențiat din nou Grosu care a reușit să înscrie pentru West,în poarta goală, cu 13 secunde înainte de final.
În cele din urmă, West s-au impus în faţa colegilor de la Autobergamo,cu scorul de 6 – 4, după un meci extrem de tensionat şi de palpitant.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.