GIMNASTICĂ: Pregătiri pentru Campionatele Mondiale de la Doha

La finalul săptămânii trecute, selecționata națională feminină de gimnastică a participat la un concurs amical de verificare înainte de apropiatele Campionate Mondiale de la Doha(Quatar).

Concursul desfășurat la Bruges, a reunit pe lângă gimnastele din România și Belgia și o echipă din Olanda, toate sportivele fiind pe lista participantelor la competiția de la Doha. În întrecerea echipelor la această verificare s-a impus formația din Belgia care a totalizat 162,200 puncte ,urmată de Olanda cu 157.050 puncte și România cu 151.250 puncte. La individual compus a dominat întrecerile belgianca Nina Derwael care a și câștigat competiția cu un total de 55.550 puncte urmată de olandeza Naomi Visser (53.900 puncte) și de Axelle Klinckaert (Belgia cu 53.400 puncte). Denisa Golgotă, lidera actuală a echipei din țara noastră a terminat competiția pe locul IV cu un total de 52.550 puncte (pe apara­te 14.250 la sărituri, 13.400 la sol, 12.600 la paralele și 12.300 la bârnă).
Echipa României a fost alcătuită din Denisa Golgotă (foto), Nica Ivănuș, Laura Iacob, Carmen Ghiciuc și Maria Holbură, gim­naste dintre care antrenorii din colectivul tehnic vor desemna pe cele care vor partricipa la campionatele Mondiale de gimnastică de la Doha, programate să se desfășoare între 22 octombrie și 4 noiembrie.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.