Handbal: Arbitrii suspendați pentru viciere de rezultat

Partida dintre HC Zalău și Dacia Mioveni din Liga Florilor, scor 29-27, a fost una care a creat o mulțime de probleme oaspeților. Rezultatul meciului ar fi fost viciat de deciziile cuplului de arbitri Ionuț Drăguț și Marian Drăghici, care ar fi „tras” cu sălăjenii.
Clubul din Mioveni a acuzat maniera de arbitraj și a transmis un clip video la FR de Handbal, unde preșe­din­tele Constantin Din a urmărit fazele și a rămas stupefiat de ceea ce a văzut. Drept urmare, au fost luate decizii dure, deoarece la una dintre faze jucătoarea Raluca Nicolae a suferit o accidentare gravă, contuzie gravă de os pubian, după un fault grosolan, plecând pe „semnătură” de la Spitalul Județean. Altfel ar fi rămas sub supraveghere medicală mai multe zile.
La faza respectivă nu s-a fluierat nici măcar fault deși se impunea cartonaș roșu, conform specialiștilor din handbal
Cuplu de arbitri din handbal, a primit o suspendare de 8 etape conform decieziei FR Handbal care arată că: se sancționează cuplul de arbitrii DRĂGUȚ IONUȚ/DRĂ­GHICI MARIAN, delegați la jocul de LNF, dintre echipele HC ZALĂU – CS DACIA MIO­VENI 2012, disputat la data de 04.09.2022, în Zalău, cu suspendare pentru 8 etape, începând cu data de 07.09.2022, conform art.21 alin.4 lit.b) din Regulamentul de organizare și funcționare A CCA.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.