Handbal feminin: CSM Deva două victorii în turneul de sală de la Tg. Jiu

Cel de al doilea turneu de sală pentru echipele de handbal din liga secundă, seria B, a fost programat de Federația Română de Handbal la Tg. Jiu,iar echipa CSM Deva, a evoluat cu speranța că va înregistra rezultate la fel de bune ca și în primul turneu și că își va consolida poziția în clasament , formația deveană urmărind la finalul sezonului o posibilă promovare.

În primul joc programat joi,CSM Deva a dispus de formația CNE Sf. Gheorghe cu scorul final de 41-20(19-9) iar în cea de a doua partidă devencele au câștigat detașat meciul cu CSU Timişoara, rezultat final 38-24(19-11).
Derby-ul turneului s-a consumat în etapa a șaptea, gazdele de la CSM Tg. Jiu evoluând împotriva handba­listelor de la SCMDeva. Jocul a fost echilibrat în prima parte, la pauză scorul fiind egal 14-14, dar în repriza secundă formația din Tg. Jiu și cu sprijinul arbitrilor a reușit să obțină victoria necesară cu scorul de 32-26. De altfel formația din Tg.Jiu s-a impus și în jocul disputat în compania echipei CSU Oradea, în timp ce echipa din Deva a stat în această etapă.
Ca urmare a acestor rezultate CSM TG. Jiu conduce în clasament , urmată de echipa din Deva dar urmează încă două turnee de sală (încă FR Handbal nu a stabilit locali­tățile unde se vor desfășura acestea), primul programat între 5 și 7 martie, iar al doilea între 9-11 aprilie, la finalul cărora vom cunoaște clasamentul în această serie.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.