Handbal feminin: România bate Insulele Feroe

Echipa naţională de handbal feminin a României a învins reprezentativa similară a Insulelor Feroe cu 26-19, în cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2022.
Toată lumea se aștepta la un galop de sănătate al ju­că­toarelor noastre, care însă au condus la un singur gol după prima repriză, 15-14. Elevele lui Adi Vasile au reușit în parte a doua a me­ciu­lui să își impună jocul și să se impună la o diferență liniștitoare, 26-19.
Selecţionerul, care nu se poate baza până la finalul anu­lui pe Cristina Neagu care şi-a dorit o pauză de câteva luni, a menţionat că prima reprezentativă trebuie să îşi ridice nivelul până la întoarcerea acesteia.
Duminică, 10 octombrie de la ora 19:10, România va juca la Viena împotriva reprezentativei Austriei. Ambele partide contează pentru preliminariile Campionatului European din 2022.
„Sunt două meciuri extrem de importante, ultimele oficiale în care ne putem testa condiţia înainte de CM. Singura modalitate de a le aborda este să fim 100% conectaţi. Cel mai mare pericol este să subestimezi adversarii, tocmai pentru că de multe ori calculele hârtiei au fost altele faţă de ce s-a întâmplat pe teren. Evident avem prima şansă, suntem echipa mai bună. Trebuie să ne respectăm tradiţia, numele şi ţara”, a afirmat antrenorul Adrian Vasile.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.