HUNEDOARA: Campanie de ridicare gratuită a deşeurilor voluminoase

În perioada 9-12 MAI 2022, la punctele de colectare a deşeurilor menajere se pot depozita şi deşeuri voluminoase (obiecte de mobilier, obiecte sanitare – vase de toaletă, căzi de baie, cabine de duş, lavoare, rezervoare WC etc… – covoare, plăpumi, saltele, parbrize, oglinzi de mari dimensiuni) urmând ca acestea să fie ridicate gratuit de către operatorul de salubritate autorizat Brai Cata.

În afara intervalului amintit, deşeurile voluminoase se pot ridica doar la cerere şi contra-cost, de către operatorul de salubritate amintit – informaţii suplimentare puteţi obţine la numerele de telefon 0254.266.320 sau 0254.267.233.

IMPORTANT !!! NU se pot depozita la punctele de colectare a deşeurilor menajere resturile provenite din reamenajarea locuinţelor (moloz, plăci rigips, tâmplărie etc…). Aceste deşeuri sunt ridicate DOAR LA CERERE, în baza unui contract de prestări servicii încheiat cu operatorul de salubritate SALUBPREST Hunedoara.

Pentru informaţii suplimentare este disponibil numărul de telefon 0757.888.988.

Depozitarea de deşeuri voluminoase în alte zile decât perioada amintită se sancţionează cu amendă.De asemenea, depozitarea de deşeuri provenite din reamenajarea locuinţelor la punctele de colectare a gunoiului menajer se sancţionează cu amendă (indiferent de ziua în care se petrece fapta).Valoarea amenzilor este cuprinsă între 10.000 şi 20.000 de lei pentru persoanele fizice, respectiv între 50.000 şi 70.000 de lei pentru persoanele juridice.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.