Important! Admitere pe 300 de locuri la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri de la Boldeşti

A fost aprobat calendarul concursului de admitere pentru școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea aprilie – iunie 2023. Detalii pe www.mai.gov.ro, secțiunea Carieră – Instituții de învățământ/formare profesională.

Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești va scoate la concurs 300 de locuri, dintre care 2 pentru romi.

Cererea-tip de înscriere se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare (Inspectoratul pentru Situații de Urgență Județean), până la data de 5 mai 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Evaluarea psihologică a candidaților se realizează până la data de 15 mai 2023.

Candidații depun documentele solicitate pentru constituirea dosarului până la data de 15 mai 2023, la unitățile de recrutare (Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului de domiciliu).

Proba de evaluare a performanței fizice se susține în perioada 19-24 mai 2023, în sediul școlii.

Proba de evaluare a cunoștințelor se susține în data de 27 mai 2023, la sediul școlii, de către candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice.

Lista provizorie cu rezultatele obținute de candidați la probele de concurs este adusă la cunoștința candidaților prin postarea pe site-ul oficial al instituției, până la data de 28 mai 2023.

Examinarea medicală se realizează pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale, în perioada 31 mai – 29 iunie 2023.

Rezultatele finale ale admiterii se afișează la sediul unității de învățământ și se postează pe site-ul oficial al acesteia https://www.scoaladepompieri.ro/admitere.htm până la data de 30 iunie 2023.

Mult succes! Vă așteptăm în marea familie a salvatorilor!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.