Închideri și restricții de circulație pentru desfășurarea festivității organizate de Ziua Imnului Național al României

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoștința cetățenilor restricțiile și închiderile de circulație care vor avea loc vineri, 29 iulie 2022, ca urmare a desfășurării evenimentelor dedicate Zilei Imnului Național.

Astfel, în data de 29 iulie 2022, între orele 11:00 – 13:00, în municipiul Deva, în Piața Tricolorului, Bulevardul 22 Decembrie, pe tronsonul cuprins între intersecția cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu și intersecția cu Bulevardul 1 Decembrie 1918 (sensul giratoriu de la IPH), circulația rutieră va fi închisă.

De asemenea, în intervalul orar 11:30 – 13:00, semafoarele existente la intersecția străzilor 22 Decembrie cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu vor fi trecute pe regim de funcționare galben intermitent.

Începând din data de 28 iulie 2022, ora 22:00, până la încheierea evenimentului, în data de 29 iulie 2022, ora 13:00, nu se va permite parcarea autovehiculelor în alveola din fața magazinului Ulpia Shopping Center.

Primăria Municipiului Deva face apel la toţi participanţii la traficul rutier să dea dovadă de înţelegere şi să folosească rute ocolitoare.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.