Instituţia Prefectului: Conducerea ADR Vest s-a întâlnit cu primarii hunedoreni

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a participat astăzi la întâlnirea conducerii Agenției pentru dezvoltare Regională Vest cu primarii din județul Hunedoara, desfășurată la Inspectoratul Școlar Județean.

Directorul ADR Vest, Sorin Maxim, le-a expus reprezentanților autorităților publice locale principalele obiective și prioritățile Programului Operațional Regional Vest pentru perioada 2021 – 2027.

Prefectul Călin Petru Marian a transmis participanților la întâlnire că, pentru dezvoltarea județului Hunedoara, elaborarea de proiecte și atragerea fondurilor europene constituie o șansă care nu trebuie pierdută.

De asemenea, a prezentat situația vaccinării în localitățile hunedorene și a solicitat primarilor să acorde în continuare atenție privind această acțiune, ca măsură foarte importantă de a trece în scurt timp peste criza sanitară.

Reprezentantul guvernului în județul Hunedoara a cerut implicarea în continuare a autorităților locale în desfășurarea recensământului agricol, în rezolvarea situației privind lipsa medicilor de familie în unele localități și în implementarea Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD).

   Finalul întâlnirii organizată de Consiliul Județean Hunedoara a fost rezervat întrebărilor și răspunsurilor privind structura, alocările financiare și tipurile de intervenții propuse spre finanțare prin POR Vest 2021 – 2027.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.