Întâlnire prefect – cadre didactice din Șoimuș. Tema: vaccinarea

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a participat astăzi la o întâlnire cu cadrele didactice din comuna Șoimuș, referitoare la activitatea școlară, desfășurată în prezent în sistem online,conform reglementărilor în vigoare, în urma înregistrării unui procent sub 60% din personalul din învățământ vaccinat împotriva „COVID-19”.

Întâlnirea a avut loc la inițiativa primarului Mihai Gabriel Irimie, aceasta desfășurându-se la școala din Șoimuș, unde au fost prezente 30 cadre didactice de la școlile din comună.

  „Vaccinarea împotriva COVID-19 este cea mai sigură metodă pentru a reveni la o viață normală, în general, și în învățământ în special, dar și pentru a reduce foarte mult riscul de a avea forme grave ale bolii. Prin vaccinare vă protejați pe dumneavoastră înșivă, în primul rând, iar prin această decizie puteți oferi posibilitatea copiilor să studieze în sistem de prezență fizică la cursuri, ceea ce este foarte benefic pentru fiecare elev.” le-a transmis dascălilor prefectul Călin Petru Marian.

În același timp cu rugămintea de a se imuniza într-un număr cât mai mare împotriva bolii, prefectul județului le-a transmis mulțumiri cadrelor didactice din comună pentru dedicarea și profesionalismul dovedit în această perioadă complicată și grea, cu predarea materiilor în sistem online. De asemenea, au fost apreciate și deciziile primarului comunei și ale consiliului local, în urma cărora tuturor școlarilor din Șoimuș li s-au repartizat tablete digitale pentru studiul online.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.