Întreceri de fotbal și baschet în Campionatul municipal la Deva

Luni după-amiază în sala de şedințe de la Primăria municipiului Deva a fost atmosferă de lucru dar și discuții concludente pe marginea primei ediții a campiona­tului municipal de fotbal și a celui de baschet.
În prezenţa edilului municipiului reşedință de județ Florin Nicolae Oancea, a președintelui de la CSM Deva, Nelu Ardelean, club organizator și a celor de la Asociația Județeană de Fotbal, ca și partener, repre­zen­tanții de la cluburile înscrise în aceste două competiții municipale au aflat ultimele amănunte legate de desfășurarea întrecerilor.
Cele 16 echipe înscrise în competiția fotbalistică, prin reprezentanții desemnați au efectuat tragerea la sorți pentru componența celor două serii și apoi pentru partidele care se vor disputa începând cu data de 25 martie. Conform celor stabilite sunt programate câte șapte jocuri în fiecare grupă. În faza grupelor, semifinalele se vor derula în 27 mai, iar finala acestei prime ediții se va desfășura pe data de 3 iunie.
Jocurile vor fi arbitrate de către oficiali de la AJF Hunedoara fiind desemnați arbitrii de top din eșalonul 2 și 3 iar premiile vor fi asigurate de către sponsorii acestei competiții municipale.
De remarcat că, tot în premieră, la jocurile care se vor desfășura în mai multe locații din municipiul Deva se vor întrebuința mingile cu care s-a jucat la Cupa mon­dială în 2022, fiind vorba de un produs franțuzesc, pus la dispoziție de un sponsor partener la această compe­tiție.
Întrecerile de baschet reunesc șapte echipe alcătuite din participanți cu vârste diferite, astfel că se vor întâlni față în față reprezentanți ai mai multor generații și vom putea urmări chiar și meciuri în care se va juca în formații mixte (fete-băieți) ceea ce este din nou o pre­mieră.
Campionatul municipal de baschet se va derula în aceeași perioadă ca și cel de fotbal, în organizarea Primă­riei municipiului Deva prin Clubul Sportiv Municipal.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.