INVESTIŢIE. Se lucrează la sistem de încălzire pentru imobilul social de pe Aleea Streiului

Lucrările de execuție a sistemului de încălzire pentru blocul de locuințe sociale situat pe Aleea Streiului, nr. 24, din municipiul Deva, se desfășoară în ritm alert.

Investiția este finanțată de la bugetul local, iar valoarea acesteia depășește 700.000 de lei (aproximativ 147.000 de euro).

Proiectul a vizat inclusiv extinderea conductei de distribuție a gazelor naturale, pe o lungime de peste 60 de metri și racordarea imobilului la rețeaua de gaze naturale.

Investiția este structurată pe trei obiecte de lucrări – instalații termice, instalații de alimentare cu gaz și instalații sanitare.

Conform proiectului, fiecare locuință este prevăzută cu o centrală termică în condensație, cu montaj pe perete, iar încălzirea spațiilor se face cu ajutorul radiatoarelor, dimensionate în funcție de suprafața încăperilor. Toate conductele instalației interioare vor fi izolate termic, pentru reducerea pierderilor de căldură.

Lucrările de execuție a sistemului de încălzire pentru blocul social de pe Aleea Streiului, nr. 24 sunt realizate de S.C. „Instalații Gevis” S.R.L. Deva. Potrivit constructorului, montarea echipamentelor în spațiile locative se desfășoară în funcție de programul locatarilor.

Blocul de locuințe sociale situat pe Aleea Streiului, nr. 24 este compus din parter și patru etaje și dispune de 29 de unități locative (19 garsoniere și 10 apartamente), în care locuiesc 72 de persoane, conform contractelor de închiriere.

Imobilul se află în proprietatea Municipiului Deva și este administrat de Direcția de Asistență Socială Deva.

Direcția de Asistență Socială Deva

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.