Jandamii hunedoreni au dat amenzi de 22.650 lei în context covid-19 pe raza județului

Pe lângă desfășurarea activităților și misiunilor specifice, jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara, independent, cât și în cooperare cu polițiști și reprezentanți ai instituțiilor  cu atribuții de control, au acționat pe raza județului pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Cu toate recomandările făcute de către autorități au existat cetățeni care nu au respectat măsurile stabilite pentru protejarea populației.

Astfel în urma activităților de verificare, în perioada 03.04 – 06.04.2021, jandarmii hunedoreni au aplicat 118 sancțiuni contravenționale în valoare de 22.650 lei.

Transmitem, din nou, pe această cale, că scopul acestor activități de verificare a respectării măsurilor sanitare de protecție, nu este cel de a sancționa.

În același timp având în vedere situația epidemiologică la nivelul județului nostru, recomandăm cetățenilor să respecte măsurile stabilite pentru a limita răspândirea infecției cu noul coronavirus.

  Jandarmii continuă misiunile organizate pentru protejarea populației prin organizarea de acțiuni privind verificările în context COVID -19 în perioada următoare.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.