Judo: Memorialul “Liviu Cozmescu”

LPS Cetate Deva a organizat întrecerile etapei de zonă din cadrul Campionatului Național Școlar U18, la judo, competiție la care au fost prezenți circa 80 de sportivi reprezentând cluburile CSS Șoimii Sibiu, CSS Gloria Arad, CSS Huedin, CS Viitorul Cluj-Napoca, CSS Lugoj, LPS Alba Iulia, LPS- CSS Bihoreanul Oradea, LPS Cluj Napoca și LPS Cetate Deva.
Așa cum ne-a informat prof. Dan Gîrbovan, coordonatorul secției de judo de la unitatea școlară deveană, odată cu această etapă a fost organizat și Memorialul Liviu Cosmescu la finalul căruia echipa de la LPS Cetate Deva a câștigat trofeul pus în joc, având un număr de patru sportivi clasati pe locul I, patru clasați pe locul secund și altii trei pe locul al treiela al podiumului de premiere. De altfel toți acești sportivi de la LPS Cetate Deva s-au calificat la întrecerile finale ale cam­pio­natului național de judo pentru sportivi U 18 de unde prof. Dan Gîrbovan a declarat că vor să se întoarcă cu mai multe medalii. Succes!
Clasamentul pe echipe la Memorialul Liviu Cosmescu a fost întregit de echipa de la CSS Șoimii Sibiu și de LPS-CSS Bihorul Oradea.
Să mai notăm că sportivii Tamas Diana și Ilie Alexandru au cucerit medalii de bronz la campionatele Naționale desfă­șurate la Sibiu în Sala Transilvania, iar Adrian Grecu s-a clasat pe locul V, toți cei trei sportivi fiind pregătiți de prof. Dan Gărbovan.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.