Karting: Patrick Sălișteanu, campion național la karting

Tânărul pilot de karting Patrick Săliștean, legitimat la Club Sportiv Autosally din Simeria a devenit la sfârsit de sezon campion in Karting Masters, cel mai puternic campionat de karting din România.
S-a impus la clasa Micro Rok (unde au fost înscriși 18 piloți, pînă vârsta de 10 ani) după ce a câștigat toate cele cinci etape situându-se de fiecare dată pe primul loc, cu 13 manșe pe care le-a câștigat fără probleme și alte două manșe, de concurs în care a obținut locul II
Un rezultat pe măsura efortului depus de catre Patrick Săliștean şi a celor din jurul lui.
De altfel, la etapa a cincea care s-a desfășurat la Prejmer (județul Brașov) din campionat tinerii piloți de la Club Autosally din Simeria au fost printre vedete ei având mai multe rezultate remarcabile.
Au urcat pe podiumul de premiere la această etapă: Patrick Săliștean locul I ( la categoria Micro Rok) iar Alexandru Buturean (născut la Deva) (la categoria Micro Rok) și Ivan Indrieș (Oradea) au ocupat ambii locul III (la Mini Rok cu vârsta de la 10-13 ani).
În clasamentul general al campionatului, Patrick Să­liștean s-a situat pe primul loc iar Alexandru Buturean ambii la categoria Micro Rok și David Ciureanu toți legitimați la clubul din Simeria, s-au clasat pe locul III la Mini Rok. Felicitări !

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.