Marele târg de toamnă de la Pui- fără animale

Interdicţiile impuse în ceea ce priveşte animalele, în scopul prevenirii răspândii pestei porcine africane, au efecte şi asupra modului de organizare a târgurilor tradiţionale.

Din păcate, cel mai mare târg din judeţul Hunedoara, care se organizează pe 14 octombrie, nu va putea oferi celor interesaţi oportunitatea de a cumpăra sau vinde animale.

„Târgul de la Pui va avea loc, dar fără să poată fi comercializate animale”, a declarat, zilele trecute, o reprezentantă a primăriei locale.

Prin urmare, la târgul de toamnă de la Pui vom putea cumpăra de toate, mai puţin animale. Chiar şi aşa, numărul persoanelor interesate de acest târg este mare pentru acolo se fac principalale schimburi de produse pentru perioada sezonului de iarnă, care bate la uşă.

Dincolo de acest aspect, merită evidenţiate eforturile angajaţilor din administraţia locală, ale elevilor şi voluntarilor care au luat parte, la mijlocul lunii trecute, la Ziua Mondială a Curăţeniei. „Au fost prezenţi zeci de localnici, tineri, voluntari şi oameni care lucrează în administraţie. Ne dorim o localitate curată pentru că acest aspect face parte din cartea de vizită a oricărei aşezări. De aceea, ţin să le mulţumesc public tuturor celor care au fost de acord să-şi rupă câteva ore din timpul liber pentru a ajuta la întreţinerea curăţeniei în comună. Este un gest care trebuie felicitat şi… continuat în anii care vin”, a spus primarul comunei Pui, Victor Stoica.

De altfel, orice trece prin comuna Pui poate remarca starea îngrijită a străzilor şi locurilor, fapt care denotă spiritul gospodăresc de care este animată această comunitate de la poalele Munţilor Retezat.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.