Meteo: Temperaturile vor scădea simțitor, în weekend, iar în unele zone vor fi ninsori

Un val de frig lovește România în următoarele zile. Vremea va deveni deosebit de rece iar la munte este posibil să fie semnalate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Vineri şi sâmbătă (8 şi 9 octombrie) vremea va deveni deosebit de rece, aria precipitaţiilor se va extinde şi va cuprinde îndeosebi jumătatea de sud a ţării, iar la munte, în general la altitudini de peste 1500 m, vor fi precipitaţii mixte.

Conform estimărilor meteorologilor, în jurul datei de 10 octombrie, maximele termice vor fi de 13…15 grade, iar minimele de 6…8 grade.

Conform administraţiei Naţionle de Meteorologie(ANM), joi, răcirea vremii va continua şi se va resimţi mai ales la valorile termice din timpul zilei.

Cerul va avea înnorări şi va ploua în vestul şi sud-vestul ţării şi izolat în rest, cu o probabilitate mai mare în sud-est.

La altitudini mari vor mai fi posibile precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări în sudul Banatului şi pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 1 şi 10 grade. Dimineaţa şi noaptea izolat se va semnala ceaţă şi brumă.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.