„MIȘCAREA PENTRU SĂNĂTATE”, eveniment iniţiat de Crucea Roşie Deva

Ziua Mondială a Sănătății este o zi globală de conștientizare a sănătății, ce este sărbătorită în fiecare an pe 7 aprilie. 
Cu această ocazie, mai multe organizații din județul Hunedoara: Crucea Roșie Subfiliala Deva, Clubul Sportiv „Făerag”, Asociația „AlerT în Deva”, Asociația Sportivă „Tineri Talentați” Deva, Asociația Club Sportiv „Sport și Anduranță”, s-au adunat pentru creearea unui eveniment în Deva, și anume „MIȘCAREA PENTRU SĂNĂTATE”. 
Vino alături de noi, pedalează sau alergă și promovează mișcarea de orice fel. Beneficiile mișcării pentru organism sunt nenumărate, atât fizice cât și psihice, toate aducând un plus pentru starea ta de sănătate. Știm că prin practicarea sportului constant, ne asigurăm că organismul nostru va funcționa mai bine. Așadar, dacă te-ai hotărât să faci mișcare pentru sănătatea ta, noi venim cu un program care să îți susțină inițiativa.
Programul evenimentului este următorul:

1. ALEARGĂ PENTRU SĂNĂTATE JUNIOR – Asociația „AlerT în Deva”, Parcul Cetății, ora 11:00, cu Dorela Murărașu

2. ALEARGĂ PENTRU SĂNĂTATE SENIOR – Asociația Club Sportiv „Sport și Anduranță”, Dealul Cetății, ora 11:00, cu Marius Dragomir

3. PEDALEAZĂ PENTRU SĂNĂTATE JUNIOR – Asociația Sportivă „Tineri Talentați”, Piața Cetății, ora 11:00, cu Cristina Elena Tănasă

4. PEDALEAZĂ PENTRU SĂNĂTATE SENIOR – Clubul Sportiv „Făerag”, Piața Unirii, ora 11:00 cu Ioan Omotă

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.