Moment de bilanț la Filiala Țebea Brad, din MAI

La finalul săptămânii trecute a avut loc întâlnirea anuală a cadrelor militare în rezervă și retragere din MAI – filiala Țebea Hunedoara, cu ocazia conferinței asociației și a Zilei Rezervistului Militar.
Desfășurată la Deva, con­fe­rința a adus în prim plan activi­tatea cadrelor militare în rezervă și retragere pe parcursul unui an.
La conferință au participat reprezentanți ai asociației din județul Hunedoara, cadre active din MAI, colegi din Ministerul Apărării Naționale, precum și general în rezervă Viorel Sălan, secretar al Comisiei de Apărare din Parlamentul României.
În cadrul întâlnirii au fost aduse în discuție probleme legate de statutul cadrelor militare, recorelarea pensiilor militare pentru cei rămași în pensie în urmă cu mai mult timp, întrucât există mari discrepanțe în ceea ce privește nivelul acestora.
De asemenea s-au făcut propuneri pentru îmbunătă­țirea statutului, au fost discutate o multitudine de pro­bleme care vizează îmbunătățirea activității organizației, solicitându-se totodată, acordarea unui sprijin mai mare din partea MAI.
În debutul conferinței anua­le s-a organizat o șe­din­ță de tragere într-un poligon privat, din Deva, iar la final
s-au acordat diplome pentru merite deosebite în activitatea organi­zației.
Conferința s-a încheiat cu un moment festiv, unde cei prezenți și-au depănat amin­tiri de odinioară.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.