ECHILIBRU: Nistor recunoaşte, oficial, că i-a căutat “nod în papură” lui Brilinsky!

Într-un comunicat de presă oficial, semnat de preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor acesta recunoaşte motivul pentru care lui Vladimir Brilinsky i s-a căutat nod în papură încă din 2016. Nu înţelegem de ce “comunicatul” de presă îi este adresat domnului Lucian Heiuş, preşedinte PNL Hunedoara!

Iată textul:
“Știu că aceste amănunte nu sunt importante pentru dumneavoastră. Este mai importantă prietenia dumnea­voastră cu cel care vă mana­geriază postul de radio din Orăștie. Și da, vorbim de același domn, Vladimir Brilinsky.”

Faptele reale stau aşa: Brilinsky a plătit cu serviciul faptul ca în campania electorală a fost implicat în conducerea postului radio din Orăştie! La Radio Color, PSD-iştii au dat lupte grele împotriva adversarilor politici, iar Nistor nu uită şi nu iartă!
Spun acest lucru ca fost membru al Biroului de Presă PSD, funcţie din care am participat la implementarea programului “Hunedoara Pu­­ter­nică” iar la Radio Color Orăştie candidaţii PSD au avut timpi alocaţi, iar întrebările nu erau “pregătite” ca la alte posturi! Brilinsky a fost cel care a sunat întotdeauna la PSD şi a oferit în mod legal spaţiul de emisie şi niciodată nu a creat probleme celor care au fost în emisiunile respective.
Ca şi consilier personal al preşedintelui Consiliului Judeţean, Nistor Laurentiu, recunosc că de nenumărate ori am auzit “glume” nesărate şi aluzii la demisie din partea acestuia atât la adresa domnului Stoian cât şi a lui Brilinsky!
Iar ca şi consilier al preşe­dintelui Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Bobora, pot jura că nici acesta, dar nici dl Vasilescu nu ar da afară un profesionist ca Vladimir Bri­linsky!
În mesajul către Heiuş, Nistor mai zice:
“Vă asigur, domnule Heiuș, că eu nu am timp de astfel de amănunte. Cum ar fi like-urile de pe Facebook ale prietenului dumneavoastră pe care susține că i le-am fi monitorizat. Nu am timp de copilării și nici nu pot interveni în visurile domnului Brilinski că ar fi atât de important încât să fie monitorizat vreodată de mine. Am treburi mult mai importante decât să număr like-uri pe Facebook.”
Domnule Nistor… dvs aţi exclus mai multe persoane din partid pentru fotografii pe facebook, discuţii pe whattsapp, comentarii şi like-uri! Dacă nu făceaţi acest lucru, astăzi aveaţi birou de presă şi nu dădeaţi “comunicate” care vă discreditează total! Ce dovadă mai clară trebuie pentru a dovedi acest fapt?
Domnule Nistor eu mi-am dat demisia din postul de consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean pentru că nu mai eram de acord cu modul în care instituţia era condusă dar şi pentru a “răspunde” dorinţei dvs şi a-l scuti pe dl Bobora de “şuturi”. Singurul lucru pe care cineva mi-l poate imputa este că am dat like pe facebook la postări care nu erau pe placul dvs. Atât.
Cristian GROS

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.