Noaptea Cercetatorilor Europeni 30 septembrie 2022

Noaptea Cercetătorilor Europeni 2022, cel mai captivant eveniment despre ştiinţă şi cercetare, îşi deschide porţile pentru toate minţile curioase şi pasionaţii de ştiinţă în data de 30 septembrie. Deva se află pe harta oraşelor în care vor avea loc expoziţii şi experimente.

Proiectul iniţiat în 2005 de Comisia Europeană a ajuns la a 18-a ediţie, fiind încă de la inceput un eveniment al inovatiei, prin care stiinta a devenit accesibila tuturor, iar oamenii au luat parte la activitati stiintifice ce combina educatia cu divertismentul, organizandu-se expozitii, experimente in care publicul este implicat activ, conferinte, prezentari, jocuri si concursuri. Noaptea Cercetatorilor Europeni 2022 se organizeaza in 25 tari, iar peste 400 orase vor fi gazda evenimentului ce isi propune sa arate publicului ce inseamna sa fii cercetator si cat de interesanta poate fi munca de cercetare.

Curiozitatea exista in fiecare dintre noi, iar cata vreme vor exista intrebari, stiinta va continua sa ofere raspunsuri. In 26 de orase din Romania, cercetatorii isi dau intalnire cu publicul in aer liber pe 30 septembrie, incepand cu ora 17:00, la Noaptea Cercetatorilor Europeni 2022!
Regasiti aici link-urile pentru comunicare: 


Noaptea Cercetatorilor Europeni
www.noapteacercetatorilor.eu
contact: 0721 286 287
e-mail: comunicare@noapteacercetatorilor.eu

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.