OPINII: Educație prin frică!

Trăim în lumi paralele…cei mai  mulți, conectați la vechi, îmbrățișează sistemul, ar lupta să-l apere. Ar face orice să revină la “normalitate”, însă acel normal e matricea care i-a învățat, i-a “educat” să asculte orbește de sistem, să se supună, să existe în turmă, să fie dependenți prin taxe, datorii la bănci…

Cine a îndatorat țara? Cine a făcut legile proaste? Cine și-a bătut joc de noi? Cine ne-a făcut sclavi plecând cu ,,traista-n băț”? 

O mare parte muncește pentru supraviețuire, iar o altă parte, pentru a agonisi vile, mașini, conturi grase în banca, nefiind mulțumiți niciodată  cu cât au.

Omenirea e condusă prin frică, prin ego, prin luptă, prin războaie fără victorii; Vietnam, Libia, Liban, Afganistan, Africa (multe țări) etc. Diferența este că în alte țări se duc războaie economice, care sunt mult mai periculoase decât cele militare.

Mereu te gândești să ai, să demonstrezi, trăiești superficial, fără a simți că exiști profund, într-un bliss total, fără să-ți cunoști adevărul.

Bine, bine, vei spune că asta e lumea în care te-ai născut, alta nu este, mai buna nu va fi. Ești sigur?

Cum ar fi dacă…

Nu ai  gândi atât de limitat? Dacă ai avea energie gratuită, dacă impozitul pe propria ta locuință, mașină nu le-ai plăti, dacă ai avea necesarul de a te hrăni, locui, fără sa te gândești la ziua  de mâine!?

Dacă ți-ai permite să creezi, sa faci ce-ți place și ți-ar ajunge și timp!?

Dacă ai fi educat prin iubire și nu prin frică, dacă la școală te-ar învăța în primul rând adevărul, ți-ar ridica nivelul de conștiință mai mult decât nivelul de toceală, memorare inutila, dacă nu ți-ar umple mintea cu lucruri neimportante, să te țină mental în această matrice, (pentru că dincolo de minte e toată cunoașterea) și ți-ar oferi o cunoaștere prin experiență, ți-ar dezvolta pasiunile, inteligența nativă?

Ce bine ai trai dacă ai fi educat să consumi sănătos, nu de alta, dar tot ce e în supermarket fast-food, farmacii e mai mult nociv decât sănătos. Norocul nostru este că avem un corp inteligent, care are un sistem incredibil de apărare.

Cum ar fi să nu mai trăiești în ignoranță și să vezi că lumea în care ai trăit se prăbușește. Tot ce ți-a fost ascuns ca să nu poți să o duci BINE, vine în sprijinul omenirii: energia Tesla, paturi medicale care te vindecă de orice boala (fie ea incurabilă cum am fost învățați să credem), replicatoare care îți pot servi cam la orice, sistem financiar quantic, să nu mai ai grija zilei de mâine!? Suna bine, nu-i așa?

Viitorul bate la ușă

Dar noi tot în vechi vrem să ne scăldăm: războaie, stres, frică, trei mici și un vaccin, maratoane de injectare. Nu mai știu ce să facă! Oare nu se vede  că sistemul vechi ne  ține cu forța, că ar face orice pentru a nu ne deschide spre alt potențial, nu de alta, dar ei ar dispărea.

Se aruncă momeala, să ne scadă vibrația, să nu trăim în lumină ci în întuneric. Însă  Pământul își crește vibrația, iar noi cei în adevăr, în credința, în conștiința că vom fi 5%, 50 %  sau cum om fi,  ne vom ridica către o altă dimensiune, am trăit destul într-o matrice 3D. E momentul evoluției spre dimensiunea  a 5-a!

Cine va fi pregătit ca vibrație să ascensioneze în următorii ani, va culege roadele, cine nu, va părăsi planeta, iar de reîncarnat nu o vor mai putea face aici pe pământ. Cei care aleg nivelul de învățare de dimensiune 3 D, își vor alge altă planetă, cu acest nivel scăzut de vibrație.

E timpul să te trezești!

Să înțelegi cine ești și ce cauți pe acest Pământ! UE nu este SODOMA ,domnilor Cioloș, Barna,Voiculescu, Câțu și mulți alții. UE nu este pentru a îndobitoci populația, ca să le fie bine doar la o mână de îmbuibați. Președintele, dacă în șapte ani nu a făcut nimic în educație, a scos acum România Educată, un fiasco total, ca și PNNR. Există ieșire din prostia în care ne aflam? Nu există dezastru fără ieșire!

 În mai multe  articole anterioare am căutat să vorbesc despre nenorocirea clipei istorice prezente pe care o străbate România. Între altele, mi-am exprimat convingerea că între regimul comunist și actualul sistem, pe care l-am numit al “neamului prost”, există o continuitate  de spirit și intenție. Regimul comunist a avut menirea să distrugă fizic  toate structurile autentice românești și pe cei mai de seamă reprezentanți ai valorilor românești, să pună întreaga populație ”în stare de șoc,”cu botul pe labe”. Noul sistem instaurat după 1989, sistemul neamului prost, prin nevrednici fruntași socialiști (Brucan, Roman, Stănculescu și atâția alți nemernici) apoi prin urmașii lor direcți, mlădițe veninoase și fără rădăcină, au instaurat jaful total, și-au însușit, prin mită, fraudă, furt direct întreagă bogăție a țării, de la sol la subsol, de la ape la aerul pe care-l respirăm.

Este un sistem bestial, al unei false și vicioase “democrații” formale, în care se alternează găști, având fundamental aceleași interese. Între timp, este menținut deliberat haosul, un climat de incertitudine și teamă. Un climat în care bălegarul uman înflorește. Mijloacele folosite sunt multiple. O media mercenară la sânge și gazetari imorali, gata să scrie orice le-ar fi comandat și, mai ales, sinistrele  mijloace de formare a opiniei, mijloacele de  manipulare, acestea sunt vârful de lance al manipulării. Aici loc fruntaș l-a avut nemernicul,  “deja” internaționalist, George Soros. Prin Organizațiile Neguvernamentale și prin sinistra vespasiană politică USR, în fond oficine de interes străin, acestea  au reușit să acapareze o parte a tineretului orășenesc. Tineret care provine, în zdrobitoare majoritate, din noua ciocoime aflată la putere politic și economic. Tineret fără minte și imaginație, care nu se mai complică să se întrebe prin ce mijloace bunicii sau părinții lor au ajuns efectiv peste noapte patroni, latifundiari și constructori de bunkere “de vacanță” de cel mai prost gust. Despre această categorie clar avertizează “Înțelepciunea lui Solomon” în cpt.4,3-4: ”Mulțimea pruncilor la cei nelegiuiți nu este de nici un folos; din mlădițele lor spurcate nu se va înfige rădăcina în adânc și nu vor avea temei nezdruncinat”, spunea istoricul roman stabilit în  SUA, Alexandru Nemoiescu.

 Pentru moment, aceste josnice ONG-uri și vespasiana USR  au acaparat tinerei cu totul tulburați hormonal, proaste râzgâiate, snobi solemni, opozanți din temperament și tot soiul de neghiobi care se  așază sub # rezist. Habar nu au la ce rezistă, dar continuă să afișeze acest semn, #rezist, cretinoid. Aceștia sunt masa de manevră a imbecililor utili, cei care din prostie și-au făcut o virtute și care nu își dau seama că prostia este comoditatea cea mai lesne de folosit, o comoditate care ține topologic  accesoriilor de folosință  igienică intimă cu utilizare unică. Apartenența tipologică a imbecililor utili la obiectele pomenite este și potrivită și simbolică. Aceștia sunt pleava care face ca dispariția sistemului neamului prost să fie hazlie, într-un viitor foarte apropiat. Nu există luptă politică, exista hoție și prostie politică!

Dar, în același timp, oamenii cu judecată și bun simt, adică majoritatea semnificativă a bunului, înțeleptului și echilibratului Neam Românesc, trebuie să acționeze.

Rămân uimit cum peste șapte miliarde de oameni se uită mirați cum sunt conduși atât de prost de câteva sute de mii de oameni fără suflet, credință, cap, doar prin minciună, frică, intimidare etc.

 Să nu ascultăm la zvonurile și șoaptele veninoase ale unei media aservite negativității pure (necuratului). Să mergem la serviciile religioase, să intrăm în ciclul liturgic și să ne respectăm ierarhii.

Trebuie să se formeze o clasă de mijloc puternică. Să nu ne temem, nici poliția și nici armata nu vor trage în propriul popor de dragul unor nemernici constituiți în neo-ciocoime a sistemului neamului prost. Neamul trebuie să-și recapete încrederea și să asculte, ca în trecut, la “oamenii buni și bătrâni” (bătrâni nu în ani, bătrâni și bogați în înțelepciune).

Un program de impozitare progresivă drastic și care efectiv ar trebui să nimicească vârfurile neo-ciocoimii, trebuie  promovat și cerut prin referendum. Iar dacă acest glas al Neamului ar fi ignorat, orice mijloc va fi acceptabil pentru dreptate. Scapă cine mai poate, dar noi toți trebuie să venim cu picioarele pe pământ.

Al dumneavoastră același

Prof ing.Ioan Romeo Mânzală

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.