OPINII: Istoria neagră a omenirii

Pe ruși îi știm din nenumărate vizite nefaste, suportate timp de 250 de ani. Nici ucrainenii nu au fost îngeri cu noi. Iar Marele Jandarm are și el pe conștiință multe. Și nu sunt singurele nații cu bube.

Dar, dincolo de acestea, oricărui om normal, libertatea în stil occidental i se pare mai normală decât autocrațiile orientale. Ajunge să vedem tendința migrărilor. În numele oamenilor uciși zi de zi în vecinătatea noastră, aș pune și eu, la nesfârșit, două întrebări celor care au urechi să audă, dacă mai avem conducători. Și explicațiile lor sunt … ,,jocuri și minciuni”.

 1. O țară suverană poate hotărî sau nu, în secolul XXI, cu cine să fie prieten?

2. Granițele recunoscute internațional ale unei țări, pot fi încălcate militar, dacă ceva nu-ți place acolo?

În 1939 Germania a atacat Polonia, deoarece le reproșa acestora că nu se poartă frumos și respectuos cu nemții de la ei.

În 2022 Rusia a atacat Ucraina, deoarece le reproșa acestora că nu se poartă frumos și respectuos cu rușii de la ei. Ambele erau evident pretexte imperialiste. Dar curios este că rușii îi numesc pe ucraineni fasciști. Iar fabricanții de armament își freacă mâinile satisfăcuți…că pot să găsească cumpărători, provocând războaie.

 Am încercat să urmăresc mass media, televizorul, să aflu ce se petrece pe planetă și în România.

Manipulare și dezastru!

Dorința românilor “să vină americanii”, îndeplinită în 1989, este răsplătită astăzi cu vârf și îndesat. Venirea americanilor și a Occidentului le iese romanilor și pe gură și pe nas, plus cuvântul frică, zi de zi. În istoria României, cotropită de la popoarele barbare până la ruși inclusiv, nu am  trăit un dezastru, un holocaust, un jaf, o crimă  mai mare ca cea pe care am trăit-o după 1989 și o trăim și azi, sub partenerii  SUA și UE.  Da, o spun cu tărie, de vină suntem noi, un popor idiot, plin de invidie, ură, dezbinat etc. așa cum menționează și înaintașii noștri Petre Tutea, Mircea Eliade etc.

Am preferat să alegem întotdeauna un străin, un evreu românizat,  care a mințit frumos, cu promisiuni deșarte etc. Istoria ne spune, că pe românii conducători, patrioți, i-am ucis, de proști și îndobitociți ce suntem. Biden vitaminizat, face turul Europei ca să-l laude pe Zelenski, ajuns președintele Ucrainei. O parte din conducătorii occidentali, care au aceleași interese ca și SUA, care au trăit și trăiesc pe spatele țărilor mici  pe care le jefuiesc și fură, acuză Rusia de invazie, crime etc. Asta este ironia sorții: hoțul strigă prindeți hoțul. Pe România, unde au investit și extins sferele de influență cu un singur scop: JAFUL.

În România, patrioții noștri conducători, care mai de care mai profesioniști, cozi de topor, cuprinși de instincte trădătoare “iubesc țara în care am troaca plină și stăpânul mă scarpină să grohăi cum vrea el” este DEVIZA conducătorilor români.

Este pentru prima data în istoria României când  conducerea țării este invadată 80%, analfabeți funcționali, instincte porcine, care la nevoie își vând copiii, mamele etc. numai ca să fie slugile occidentului. Priviți la ei cum se ceartă pentru canalul Bâstroe, pe agricultură, războiul din Ucraina, energie, învățământ, legi antiromânești etc. Uităm de pensiile speciale pe care le-au mărit și extins și la șoferii parlamentarilor etc.

Trebuie să mai fure și din porția romanilor flămânzi, bolnavi, mâncați de câini și șobolani, care mai nou vor avea interzis boicotul, critica etc.  Cu actuala organizare, administrare, în special cu justiția și guvern plus președintele, Romania sigur DISPARE.

,,Popor idiot și îndobitocit, ne merităm soarta” scria Petre Țuțea.

 Bill Cosby – unul din cei mai mari actori americani în viaţă, n. 12 iulie 1937, spunea:

 „Am 74 de ani şi sunt sătul”. Având în vedere ce se întâmplă în economie, pensionarea mea se pare că a fost o idee proastă şi sunt sătul. Foarte sătul.  

*Sunt sătul* să mi se tot spună că trebuie să „ajut financiar” persoanele care nu au etica muncii pe care o urmez eu. 

*Sunt sătul* să mi se tot spună că Islamul e „Religia Păcii” când în fiecare zi pot citi zeci de relatări cu musulmani care îşi omoară surorile, soţiile şi fiicele pentru „onoarea” familiei.

*Sunt sătul* să mi se tot spună că trebuie „să fim toleranţi cu alte culturi” şi deci trebuie să lăsăm musulmanii să facă ce vor.

*Sunt sătul* să mi se tot spună să îmi reduc standardul de viaţă, pentru ca astfel să lupt împotriva Încălzirii Globale, pe care nimeni n-are voie să o dezbată, fiind o minciună.

*Sunt sătul* să mi se tot spună că consumatorii de droguri sunt de fapt bolnavi şi că trebuie să îi ajut să se trateze şi să plătesc pentru stricăciunile pe care le fac. 

*Sunt sătul* să tot aud de atleţi, artişti şi politicieni bogaţi din toate părţile, care vorbesc de greşelile lor inocente, de greşelile lor stupide, de greşelile lor din tinereţe, când de fapt toţi ştim că singura lor greşeală a fost că au fost prinşi asupra faptului.

*Sunt sătul* de oamenii care cred că au drept la orice, fie ei bogaţi sau săraci. Sunt liberi să decidă moartea a milioane de oameni.

*Sunt sătul* într-adevăr, de oamenii care nu-şi asumă responsabilitatea pentru vieţile şi acţiunile lor. Sunt sătul să îi ascult cum învinovăţesc Guvernul, sau discriminările, sau orice altceva, pentru problemele lor.

*Sunt sătul*, de asemenea, să văd tineri şi tinere, adolescenţi sau abia trecuţi de 20 de ani, care se „împodobesc” cu tatuaje şi piercinguri, retezându-şi singuri şansele să fie angajaţi undeva şi apoi cerşind bani de la Guvern.

*Da, sunt al dracului de sătul!* Dar, sunt fericit pentru că am 74 de ani și fiindcă nu am să ajung să văd lumea pe care o fac oamenii ăştia. Îmi pare  rău doar pentru oamenii mai tineri”, spunea actorul american.

 Am devenit…teatru de operațiuni

Căile ferate, drumurile naționale și cerul patriei „s-au îmbogățit” cu tot soiul de ustensile ale zeilor Marte și Ares: arme de asalt sofisticate, tancuri, transportoare blindate, avioane Boeing E3 Sentry AWACS (chipurile, pentru „protecție” (a cui? – n.a.), avioane de vânătoare, unități de rachete… bașca „Fermele animalelor” de la Kogălniceanu, Deveselu și alte locații din teritoriu. De ce? 

România susține, la ordin satanic-globalist, un saltimbanc pus pe tronul statului artificial Ucraina. Un saltimbanc și un stat – dușmani declarați ai românilor (limbă, biserici distruse etc. vor să fim aruncați într-un război care nu este al nostru. Au acordul de la Cotroceni, de la „Victoria” și de la Parlament? Avem un singur criminal, Putin, dar trebuie să privim și în spate la toți, nu numai la ce ne convine.

 Oare vor românii ca pământul strămoșilor lor să ajungă Vietnamul, Irakul, Afganistanul, Iugoslavia, Libia, Siria… anului 2023? Pentru ce și de cine au fost împuterniciți cei din conducerea României să se umilească și să angajeze poporul român în „reconstrucția Ucrainei”? Doar pentru că așa au primit ordin? Am devenit ,,slugile lui Zelenski, Baiden, Ursula.. Occidentul se scufundă, ca și Romania. Suntem țara tuturor posibilităților, unde am pus și punem la dispoziție totul lui Zelenski, Biden și Ursula. Se urmărește să intram în război, este vizibil, și orb să fii sa nu vezi.

Delta este dată de mult timp străinilor, iar noi încercăm să prostim poporul. Doar Dumnezeu mai poate opri dezastrul creat de noi. Poporul este o marionetă care va sfârși într-o colonie condusă de Maia Sandu, o moldoveancă ,,iubăreață” de popoare, iar Zelenski va conduce tot și toate, fiind marionetele Occidentului și SUA. Să nu uităm că tocmai acum au apărut ”cutremurele zilnice”.  

După spusele lui Bill Cosby, voi încheia cu concluziile unui român, iubit de romani, care de supărare, ca mulți alți români, a plecat în altă lume.

 Andrei Gheorghe: ,,Sunt obosit. Am fost ”generația de sacrificiu” și am crezut că după un drum lung și greu o să ajungem într-o poiană cu soare și flori. Drumul nu ducea nicăieri și într-o zi, sătui de foame și mizerie ne-am revoltat, ne-am ucis conducătorii și am crezut după un alt drum lung și greu, că o să ajungem la malul unei ape dulci. Apa este însă sălcie, terenul mlăștinos și cei mai nevolnici și netrebnici dintre noi se răsfață în calești scumpe, copiii lor ni se urcă în cap și dansează țonțoroiul, iar părinții noștri mor încet de piocianic. Frații fug scârbiți și-și căuta fericirea în alte zări. În față nu văd decât beznă și întuneric , în jurul nostru doar dezmăț și mizerie și nu mai pot și nu mai am răbdare. Am inima uscată și-n gură gust de cenușă.

Vă blestem conducători ai României, și-n pușcărie de v-aș băga pe toți, cu nimenea nu aș greși.

Vă blestem să muriți stând la coadă, să trăiți din salariu și să vă petreceți bătrânețea cu o pensie obișnuită, într-un oraș obișnuit, cu doi copii obezi și beți în sufragerie și cu părinții în întreținere pe veci. Sunt obosit și drumul nu se mai zărește, scria jurnalistul.”

Pe 19 martie 2018, el a plecat dintre noi, dar cuvintele sale memorabile au rămas.

Dragă Andrei Gheorghe, acum este mult mai rău, iar noi mergem spre nicăieri!

Al dumneavoastră, același,

Prof. Ioan Romeo Mânzală

2 raspunsuri
 1. Din teatrul de operatiuni de langa canalul Bastroe
  Din teatrul de operatiuni de langa canalul Bastroe says:

  “Da, o spun cu tărie, de vină suntem noi, un popor idiot, plin de invidie, ură, dezbinat etc. așa cum menționează și înaintașii noștri Petre Tutea, Mircea Eliade etc.”

  Răspunde
 2. Captivi in Masina Timpului
  Captivi in Masina Timpului says:

  “Da, sunt al dracului de sătul ! Dar, sunt fericit pentru că am 74 de ani și fiindcă nu am să ajung să văd lumea pe care o fac oamenii ăştia. Îmi pare rău doar pentru oamenii mai tineri” Zise americanul acum 90 de ani….
  Anii au trecut si tinerii de atunci traiesc in Lumea care pe atunci doar se intrezarea. Ghinion !…..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.