OPINII: România, aruncată într-o mare prăpastie

Mulți nu realizează că va veni o vreme de nu vor mai fi plătite pensii și salarii, că nu mai sunt bani. Atunci, toată lumea va primi suma ,,coșului  zilnic”.Țara poate intra în colaps economic. De 31de ani vindem această țară prin rea-voință sau incompetență. Răspunde cineva? Nimeni. Acum se observă distrugerea pe față. Și un analfabet vede acest lucru. Ce se urmărește și unde oprim distrugerea făcută de oameni iresponsabili? Dar și alegătorii au partea lor de vina. Unde este OPOZIȚIA? Somn lin, PSD!         

Generalul chilian Pinochet și CIA-ul au introdus liberalismul cu mitraliera și zeci de mii de morți. Au continuat și continuă și azi în zeci de țări, iar aceste aberații teoretice au reușit un singur lucru: să nască Corporațiile. România a devenit demult captiva acestor corporații, iar românii sunt sclavi în propria lor țară.

Dominația Corporațiilor

Se vede cu ochiul liber. Ca și când această tragedie planetară – Dominația Corporațiilor – nu ar fi fost de ajuns, alți așa-ziși gânditori au mai inventat un sistem de organizare politică și socială, care face din oameni niște roboți rupți de Dumnezeu, de familie. Un fel de mașinării care nu gândesc, care nu trebuie decât să consume ce le dau Corporațiile și să distrugă națiuni întregi. Neomarxismul Cultural, Progresismul sau Corectitudinea Politică s-a născut și a fost conceput acum aproape 100 de ani și denumit după locul de unde a plecat, ca și fratele lui geamăn, marxismul, “Școala de la Frankfurt”. 

 Mai țineți minte cum Corporațiile și-au scos tinerii angajați în stradă în București, cu zecile de mii, pentru a striga “…uie PSD, până au doborât guvernul și l-au băgat pe Dragnea la pușcărie? De ce? Pentru că Dragnea avusese curajul (tupeul după ei) să ridice problema furtului de zeci de miliarde de euro anual, pe care-l fac Corporațiile în România, a menținerii salariilor la un nivel de rahat, a distrugerii capitalului  românesc, iar Guvernul, la sfârșitul anului, le aloca bonusuri.

Și pentru că s-au enervat și pentru că au președintele lor, Iohannis, Corporațiile au schimbat guvernul și și-au plantat primul ministru, un om al lor, un oarecare Câțu, pentru că Orban nu înțelegea nimic.

Ca și când nu ar fi fost de ajuns, Corporațiile, Noua Nomenclatură Mondială, au mai inventat o Cale, a treia, un fel de Societate Deschisă, de fapt o altă Găselniță pentru a ataca creștinismul și națiunile. Și astfel, Creștinii și Națiunile  sunt atacați simultan, pe trei planuri:

 1) Planul Globalizării Forțate;

 2) Planul Neomarxist Progresist de negare a Sexului natural, a rădăcinilor, a familiei  și a lui Dumnezeu;

 3) Planul Societății Deschise de Negare a lui Dumnezeu, a Națiunii și a Statelor. După cât  vedeți, toate Planurile de transformare a Omenirii într-o masă amorfă la dispoziția celor care conduc Corporațiile. 

 Națiunile sunt construite în jurul credinței, cum este și națiunea română, care este indisolubil legată de creștinismul ortodox, de aceea termenul înrădăcinat în România este  Națiunea Creștină. Acum, vedeți cât este de important pentru ei, pentru Globaliștii Neomarxiști, să vă rupă de Dumnezeu? Papa este deja adeptul lor, este un Neomarxist Progresist, care calcă în picioare Sfânta Scriptură prin promovarea căsătoriilor gay.

 A  mai rămas Ortodoxia

 Aici se lovesc ca de un zid. Iar între țările din UE, România este cea mai puternică țară ortodoxă. Acum înțelegeți de ce este asaltul ăsta de neimaginat cu restricții după ora 22:00? Ca să nu călcăm în Noaptea de Înviere la Biserică. România se scufundă în haos, în timp ce noi toți acceptăm dictatura incompetenței. Niște guvernanți corupți și incompetenți, niște politicieni nepregătiți și fără experiență iau măsuri menite mai degrabă să ne distrugă, decât să ne protejeze.

Dacă pentru creșterea numărului de locuri în spitale nu au făcut nimic, dacă achizițiile de aparatură medicală a rămas doar la stadiul de intenție, dacă numărul testărilor nu a crescut, iar evoluția vaccinării este departe de așteptări, dacă ministrul Sănătății nu-și poate demonstra studiile și dacă președintele României tace în tandem cu “guvernul său”, mă întreb de ce mai plătim asigurări medicale?

Încotro se îndreaptă Romania?

Am un singur răspuns: spre dezastru. Un dezastru care va însemna, în primul rând, punerea pe butuci a economiei românești. Gradul de îndatorare de 60%, intrarea țării în faliment și preluarea datoriilor de la bănci de către câțiva indivizi bogați. Adică, cumpărarea pe nimic a creanțelor. La 60% datorii, nimeni nu ne mai dă nimic, inclusiv fonduri europene. Acel ,,plan de reziliență“ este făcut de a arunca ,,praf în ochii fraierilor”.

Suntem bombardați la fiecare cinci minute de statistici despre morți, bolnavi, spitale și urmărim reclame numai la medicamente. Zi de zi suntem puși sub o presiune mediatică, care ne face să trăim cu frica zilei de mâine.  Mă întreb, cât o sa mai rezistam?! Poate cineva să vadă un rezultat palpabil al măsurilor luate până acum în lupta cu virusul?  Ce vreți voi, autodeclarații salvatori ai României? Să transformați România într-o colonie, să vindeți totul pentru interesele voastre meschine, să vă răsplătiți clientela politică cu sinecuri bine plătite, în timp ce românul de rând sărăcește tot mai mult și acum să ne și omorâți cu vaccinuri?

Cât mai putem să rezistăm, dragi români, asaltului politicii bunului plac, care ne aduce cu fiecare zi ce trece tot mai aproape de zona periculoasă a dictaturii? Parlamentul a fost redus la tăcere, iar președintele României își permite să declare că, dacă la proiectul bugetului de stat pe 2021 va fi acceptat un singur amendament, el va trimite proiectul înapoi în Parlament. Acest derapaj de la normele statului de drept ar fi trebuit sancționat prompt de societatea civilă care, până mai ieri, era pregătită să reacționeze pe rețelele de socializare și în stradă pentru orice. 

Coaliția –  patronată și ghidonată de la Cotroceni

Ne distruge demnitatea și viitorul. Și, mai mult decât atât, are impresia că agresivitatea ei ne-a făcut să ne resemnam în fata imposturii, a lipsei de bun simţ, a minciunii, a incompetenţei, a prostiei de care dă dovadă în fiecare zi. Pionii cocoțați astăzi în vârful puterii, dar mai ales stăpânii lor, ar face bine să nu uite că răbdarea are și ea limite, iar nemulțumirea românilor este tot mai mare. Mor oameni fără să le pese cuiva, iar unii medici au devenit imuni la moarte.

Acei oameni nu mor din cauza virusului; ei ar fi plecat oricum de pe Pământ, pentru că sufletele lor au decis că și-au încheiat treaba aici – ei doar au folosit această variantă de plecare. Dacă nu era “virusul”, ar fi fost o altă variantă de plecare. Nu se pune problema că dacă nu era “virusul”, acei oameni ar mai fi trăit. Când sufletul vrea să plece de pe Pământ, pleacă. Trăim vremuri extraordinare și mulți dintre noi constatăm că suntem din ce în ce mai puțin compatibili cu lumea din jurul nostru, 

Nu e nimic în neregulă cu voi, nu e nimic în neregulă cu faptul că nu mai sunteți compatibili cu cei apropiați, că nu mai rezonați cu ei. Dați drumul la tot ceea ce simțiți că nu mai rezonează. Ne trebuie să avem familii puternice, ca să avem o societate puternică. Uitați cum se omoară oamenii în spitale de către cei care ar trebui sa-i trateze. Uitați mafia din sănătate împotriva unui om, Flavia Groșan. Se dau de gol pe față, susținuți de oameni din media.

Și în cadrul prelaților sunt multe lucruri care trebuie schimbate, mulți nu fac cinste lui Dumnezeu.

Al dumneavoastră același

 Prof. Ioan Romeo Mânzală

1 răspunde
  1. Vox populi, vox Dei !
    Vox populi, vox Dei ! says:

    Toate se petrec cu aprobarea prin vot “democratic” de catre natiunea romana care a adus la putere actuala coalitie de guvernare.
    Les jeux sont faits Messieurs ! Rien ne va plus !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.