OPINII: Știința,credința și spiritualitatea vor salva lumea

Aș vrea să scriu câte ceva… mă întreabă oamenii ce gândesc… Ce oare pot gândi? Am multe în gând la un moment dat și totodată mai nimic deosebit, exuberant… gânduri năvalnice ce se încalcă unul peste altul și se anulează în clipa următoare! Ce să scriu? Încerc să fac puțină ordine și curățenie prin minte, e prea plină cu de toate.

VIAȚA asta, așa cum e ea, năvalnică și trepidantă, trecând adeseori peste tine ca plugul, când te trage de frâu, când te lasă mai liber de zăbală și atunci… se întamplă ceva fenomenal: să râzi? Să plângi? Nu mai ști! Să rămâi locului ca amorțit, în stare de alertă așteptând cu fobie clipa următoare ce-ți va aduce sau… poate… să te lași condus de val unde-o vrea el să te ducă, pradă extazului momentan, golindu-ți mintea de orice gând, aventurându-te în necunoscutul ei? Daa, e mult mai bine așa, plutește în necunoscut, întinde-ți aripile, bucură-te de clipă liniștită și de cele ce vor veni poate, fără să ți-o otrăvești cu suspiciune, fără să nu gândești anume, golește-ți mintea de neîncredere, e clipa ce trebuie să să ne-o trăim că, ce-i viața asta? O adunătură de clipe, hai să le culegem, să le-adunam câte una și să nu umplem panerașul trăindu-le intens, că, după cum se spune, nu sunt atâta importanță în final câte clipe le ai adunate ci, intensitatea cu care le trăiești! Hai să nu mai gândesc prea mult, e un mare avantaj să nu gândești mai nimic, să nu te preocupe nimic, să dai o pauză minții să se relaxeze,n-ai mereu această posibilitate! Hai atunci, să ne bucurăm de tot ce-i în jurul nostru, ca și cum le vezi pentru prima dată, cu naivitatea aceea de copil curios să cunoască… hai să-i zâmbim CLIPEI că există, că suntem încă aici, că-i soare afară sau că plouă, nu contează, că-i toamnă (și ce dacă?), e bogată, colorată ca să nu umple sufletele pictând pe ele zănatec și cu voluptate visurile ce ni le vom face!

E așa de frumoasă viața asta!Îi mulțumesc Domnului în fiecare dimineață că mă trezesc la ea și nu-mi vreau nimic mai mult, doar să existe în liniște și pace cu ai mei alături. AICI și-atât cât mi-i dat! Hai să zâmbim cu toții, suntem aici. Aicie paradisul nostru, pe celălalt, de ne va fi dat, îl vom cunoaște… o zi bună tuturor ! Doar să existe în liniște și pace cu ai mei alături. Mai am o intrebare:de ce oamenii nu suporta critica?Oare ne trebuie o schimbare? Am citit cu mare atentie cateva randuri ale dlui Gheorghe Picui.

 Umanitatea pământeană a ajuns la sfârșitul marelui Ciclu de experiențe în dualitate. Suntem pe puntea care leagă o lume a treia dimensiune cu o lume a cincea dimensiune. Tot pe acest pod va fi dezvăluit. Îmbrățișări, sărbători și amintiri ale cadourilor primite. Așteptările au dominat atmosfera și inimile, iar revelațiile au pus capăt lungii așteptări. Putem compara momentul actual al umanității cu această glumă menționată aici. Cu toate acestea, există o mare diferență: experiența sufletelor încarnate pe Planeta Pământ nu este o glumă. Dimpotrivă, este o experiență de învățare atât de grozavă, nu există alta similară în această galaxie. Atât de adevărat numai sufletele curajoase au putut să urmeze această școală. Și acum suntem în vremurile revelațiilor. Tot ceea ce a fost ascuns va fi arătat într-un mod clar și cristalin. Este cel mai așteptat moment de toate sufletele care fac parte din marea familie Terra.

Sistemul se va autodistruge!

Dar ce este, mai exact, acest sistem? De fapt, nu există nicio modalitate de a-l defini într-un singur cuvânt. Sistemul este tot ceea ce știm și care a existat pe această planetă Pământ de la începutul umanității locale. Dovezile și ispășirile care au făcut parte din experiențele trăite aici și factorii agravanți includ și rasele întunecate care au sosit aici mai târziu. Odată cu venirea unor astfel de rase întunecate, Sistemul a fost remodelat și făcut și mai dur. Am ajuns, în sfârșit,  la finalul acestui Mare Ciclu de Ispășiri și Dovezi. Planeta Pământ a intrat o octavă în spirala galactică, iar aceasta schimbă întreaga vibrație energetică și, de asemenea, frecvența Luminii care ajunge pe Pământ

Nimic nu va mai fi ca înainte!

Adevărata istorie a umanității va fi dezvăluităîn sfârșit! Adevărurile vor fi arătate. Minciunile și iluzia vor fi definitiv demascate! În cele din urmă, vom ști cine suntem cu adevărat. Vei ști că nu ești această ființă umană limitată. Veți ști, în sfârșit, că  aveți și  alți ”Eu” împrăștiați în Universurile infinite și că astfel de versiuni ale voastre sunt, de asemenea, Zei, deoarece totul este întotdeauna UNUL cu Sursa. Sursa este tot ce există pentru că ea creează la infinit, fie că sunt suflete sau nenumărate lumi. Există originea și adevărul nostru. Ești mult mai mult decat crezi că esti! Iluzia celei de-a treia dimensiuni și vălul gros care limitează conștiința a fost ceea ce te-a făcut să crezi că ești această ființă limitată. Această limitare a fost cea care ți-a oferit să înveți cum este să trăiești în condiția în care simțiți-vă…separat de Sursă. Deci acum este timpul pentru descoperirea adevărului. Este timpul final al acestui Ciclu, anunțat de Marele Maestru Isus, numit și Hristos, deoarece energia lui este Cristal, adică nu este a acestei lumi bazate pe carbon, ci din lumi superioare, după cum El însuși a spus: „Împărăția Mea nu este din această Lume”. Întoarcerea profetizată a lui Hristos nu este altceva decât trecerea energiei bazată pe carbon la energia cristalină definitivă. Tot ce este aici pe Pământ va deveni o bază cristică, adică cristalină. Conștiința Gaiei, tărâmurile și în special oamenii, vor fi transparente, așa cum este în Dimensiunile de deasupra 5D.

Sistemul se va autodistruge. Creșterea Luminii va arăta adevărul. Conștiința mai largă conform acestei Lumini Gamma va vibra în frecvențele 5D și va dezvălui ce a fost ascuns. Adevărul nu este altceva decât Lumină pură și iubire adevărată.

Totul este Lumină!

Conștiința care formează Monada noastră este Lumină pură. Prin urmare, atunci când sufletul nostru fracturat aici în 3D se ridică la Dimensiuni deasupra 12D, forma începe să dispară, lăsând doar o conștiință a Luminii mai târziu. Deocamdată, suntem pe puntea care separă 3D de 5D. Această traversare este foarte importantă, deoarece cei care nu ating frecvența necesară pentru a deschide astfel de Portaluri, nu o vor putea traversa. Aceasta înseamnă că încă le lipsește energie mai mare, adică încă nu au vibrația care îi ridică. Aminți-vă că ascensiunea înseamnă ascensiune. Revelația adevărului va arăta că Pământul a oferit o experiență despre cum este să trăiești în iluzie. Și toate sistemele cunoscute până acum nu erau decât platforme care ofereau posibilități de a trăi această iluzie. Prin urmare, sistemul se va autodistruge. Mulți speră că forțele de pe alte planete și alte stele vor veni să salveze omenirea. Nu chiar. Ceea ce va fi de fapt este o creștere a Luminii.

Lumina arată și dezvăluie totul. Apoi fiecare conștiință umană, pe măsură ce devine iluminată, va trece prin procesul individual de ascensiune. Evident, cele ale căror voaluri sunt încă foarte groase vor avea cele mai mari dificultăți, deoarece o bună parte a umanului nu sunt încă necesare pentru a dizolva astfel de văluri. Forțele Extraterestre Pozitive fac partea lor. Acestea includ controlul intrării acestei Lumini Gamma în Planeta noastră, astfel încât să fie cât mai multe posibilități. Tot ceea ce oamenii nu pot face, ei vor face. Dar ei nu pot face ceea ce depinde de fiecare dintre noi. Acest lucru este foarte important să cunoaștem și să fim conștienți de responsabilitatea noastră. Nici nu va fi ceva impactant de determinat într-un singur moment, toate schimbările. Ar fi catastrofal. Totuși, acum totul se accelerează. Suntem pe Pod, așa cum s-a mai spus. Și aici se încheie un Ciclu care corespunde unei Lumi a ispășirii și a încercărilor, pentru toți cei care au grijă să învețe lecțiile pe care să călătorească le-a oferit până acum.  Sistemul care menținea și conducea totul, acum se va autodistruge. Am ajuns în sfârșitul momentul revelațiilor. Așteptăm de mult timp asta! Să vibrăm de bucurie și încredere, pentru că eventualele dificultăți nu sunt altceva decât oboseala finalului unui lung maraton. Lumea se schimbă radical, resetarea bate la ușă! Nu cea globalistă!

 PS.Nu trebuie să mă iubeascăa lumea,trebuie să mă respecte.

 Al dumneavoastră, același

Prof. Ioan Romeo Mânzală

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.