OPINII: Viața după dezastru

,,Și cei care au furat legal, cu legi concepute și aprobate de ei, și hoții care au furat ilegal, tot hoți sunt”. Iar la bătrânețe, unii mai au și sporuri pe hoție.

Războiul din Ucraina nu a început în 2022, ci în 2014. În noiembrie 2013, SUA și UE au organizat lovitură de stat din Ucraina, cunoscută ca “Euromaidan”, după ce Președintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, a refuzat să adere la Uniunea Europeană. În 2014, lovitura de stat a globaliștilor a reușit, iar Viktor Ianukovici a fugit în Rusia. În acea perioadă, Rusia a ocupat Crimeea, unde a fost un referendum, iar majoritatea oamenilor au spus ca vor sa fie cu Rusia.

 Globaliștii au spus că “Rusia a anexat Crimeea”. Globaliștii sunt cei care au distrus Iugoslavia și au creat un stat artificial numit Kosovo. Americanii au anexat Texasul, care a aparținut Mexicului și americanii au condamnat decizia Rusiei de a ocupa Crimeea. Acum, ei ne dau lecții despre “democrație”…

 În 2014, în Ucraina, globaliștii au creat organizațiile naziste Azov și Aidar, despre care presa occidentală, globalistă, a scris multe articole. După ce Rusia a invadat Ucraina în 2022, presa globalistă ne-a spus că “nu există naziști în Ucraina”, apoi ne-au spus că “există, dar sunt puțini”. Presa occidentală este coruptă și mincinoasă.

 Volodimir Zelenski nu este un “erou”

Ci un globalist care luptă pentru Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial, exact ca și globaliștii din Romania, din SUA și din Uniunea Europeană. Acest război nu ar fi avut loc dacă Zelenski ar fi negociat cu Rusia, dar globaliștii voiau să fie război, pentru a declanșa o puternică criză economică globală, care să-i ajute să implementeze și mai repede Marea Resetare și Guvernul Mondial. Există oficial declarațiile lor. Nu Vladimir Putin a declanșat criza economică din prezent, ci globaliștii, prin “sancțiunile împotriva Rusiei”, care nu afectează Rusia, căci rubla a devenit puternică, iar Rusia face afaceri cu aliații ei, mai bune chiar decât cu UE.

Minciuna “schimbărilor climatice”

Este o altă cauză prin care globaliștii au declanșat criza economică și energetică. Sub pretextul “luptei împotriva schimbărilor climatice”, globaliștii vor să distrugă industria bazată pe cărbune și petrol, vor sa interzică motoarele diesel și pe benzină, ceea ce va declanșa o criză economică și energetică extrem de puternică. Acesta este planul prin care globaliștii vor să-i sărăcească pe oameni.

“Energia verde” pe care o promovează globaliștii nu are randament și este o energie scumpă. Politica globaliștilor cu privire la “zero emisii de dioxid de carbon” va distruge țările care vor adopta aceste politici. Globaliștii au inventat minciuna “schimbărilor climatice” și minciuna “încălzirii globale”, pentru a controla oamenii și pentru a instaura Guvernul Mondial. Aceste minciuni sunt ușor de demontat, sunt multe dovezi științifice. Tipărirea de bani fără acoperire este o altă cauza a crizei economice. Tipărirea de bani fără acoperire va declanșa crize economice.

 Am greșit!

Atunci când am crezut poveștile sforăitoare și adormitoare despre democrație, libertățile și drepturile omului. Am greșit când am participat la farsele electorale, girând și consolidând astfel, prin participarea noastră, sistemul putred și găunos al „democrației de masă”, în fapt, o mascaradă ieftină pentru maimuțe, o circotecă telenovelistică trucată de la cap și până la coadă. Am greșit când am crezut altă minciună sfruntată și gogonată, că presa ar fi a patra putere în stat, în opoziție cu haitele prădătoare de politruci, securici teroriști, bugetari venali și corupți…

 Mulți au realizat cu greu că adevărata democraţie nu poate fi instaurată în ţara al cărui popor are vâna stricată de turci, greci, evrei, comunişti şi totuşi au rămas credincioşi unor idealuri.

Dorinţa de recunoaştere şi de încorporare în UE a dus, sub bagheta FMI, la privatizări dezastruoase, care urmăreau doar fierul din combinate şi terenurile de sub ele. De ce s-au impus privatizări aiurea? Europa a dorit ca România să fie sărăcită şi slăbită! 

 Când la putere a venit un ”marinar golănaş”, cu câte o ,,fufa” în fiecare port, de, ca marinarii, care din contrabandă cu blugi şi cafea, arme etc. făcea doar bani negri. Mişelia, oportunismul şi cinismul lui Băsescu au preluat drojdia crescută sub Iliescu, Constantinescu, a frământat-o, a crescut-o şi a ornat-o creând o poliţie politică de necontrolat şi a fost turnată în două forme, SRI-ul reformat şi Procurorii de rit nou, gen Koveși. Statul de atunci a eșuat. Toate aceste noi structuri colcăie de mizerie şi compromisuri. Mii de dosare ţinute la sertar de Koveși şi scoase la nevoie, mii de interceptări făcute de ,,băieți’’ sub titulatura generică de siguranţă naţională. Toți ,,capii‘’ s-au mutat la UE să-i școlească și pe alții cum se fură.

Şi-a adus pe NUȚI la Cotrceni, şi-a pus spionii şi procurorii la muncă, dar aşa a atins paroxismul mizeriei în politică. A fost un mizerabil! Nu bănuiam că următorul preşedinte nu va mai respecta nici măcar codul de onoare al bandiţilor. Declinul dezastruos este de la Băsescu încoace. Urmează Iohannis….

Cine numără, ala câștigă”!

Este de reflectat adânc dacă vreodată, undeva pe lumea asta s-a înregistrat o diferenţă de 20 de procente între turul 1 şi 2. Buncărul de ”postaci” ai lui Iohanis, coordonat şi amplificat în forţă de către ,,baietii deștepți” contribuie la mizeria rezultatului şi nu era prima dată! Că este neamţ, că va fi corect, că este drept etc. sunt atribute pe care nu le are. Arivism, megalomanie etc. Nu faci nimic cinci ani și tot tu ești ales, spune absolut totul.  Sunt de acord cu faptul că prestigiul funcţiei implică un efort din partea statului, dar s-a depăşit măsura peste poate. Avioane, limuzine, elicopter, dormitor uriaş, mătăsuri pentru patul de comandă etc. alături de impunerea soţiei pe un loc care nu există, dar slugile îl vor clădi. Acest aparat uriaş, care s-a pus în slujba lui Iohanis cu scopul de a da lovitura, îl va da jos şi pe Iohannis, în clipa în care va încerca să joace în  căpăstru. Neamţul nu va strica dansul! Se va mulţumi cu pensia uriaşă, cu veniturile enorme, cu casele luate (rămase) din meditaţii şi va merge în patria Germania, la sfârşitul mandatului, în vizită la părinţi şi să mai exerseze germana, dar cu escale prin ţări exotice, de unde se va întoarce ca să locuiască în vila lui Ceauşescu… să joace golf  la Pianu sau tenis cu Vicerdea și cu  apropiații. Dar să nu uitam: ,,Statul a eșuat” și nu vad niciun viitor. Neamţul ne va vinde cu totul, aşa cum au făcut-o şi românii. Dictatura UE joaca tare.  

”Ce-i de făcut”?

Se întreba Lenin în cartea sa, publicată în anul 1902. Iar actorul Keanu Reeves, raportându-se la lumea în care trăiește, declara: „Eu nu pot face parte dintr-o lume în care bărbații își îmbracă soțiile ca pe niște prostituate, ajutându-le să pună în evidență lucrurile care ar trebui prețuite; o lume în care nu există conceptul de onoare și demnitate, și te poți baza doar pe oamenii care spun ”Promit”.

 O lume în care femeile nu-și doresc copii, și bărbații nu-și doresc o familie. În care fraierii se cred superiori, se consideră importanți stând la volanul unor mașini care aparțin de fapt părinților lor și oricine are un pic de influență încearcă să-ți demonstreze că tu ești un nimeni.

O lume în care oamenii declară în mod fals că ei cred în Dumnezeu, când de fapt stau cu sticla de alcool în mână, lipsiți total de înțelegerea religiei lor. Este o lume în care conceptul de gelozie este considerat rușinos, și modestia este un dezavantaj. Oamenii au uitat ce înseamnă dragostea și pur și simplu sunt în căutarea unui simplu partener.

O lume în care se aruncă sume mari de bani pentru a-ți repara mașina, la orice mică zgârietură, în timp ce ei sunt atât de săraci și consideră că o mașina luxoasă ascunde acest lucru. O lume în care tinerii cheltuie banii părinților pe băutură, pe cluburile de noapte, iar fetele se îndrăgostesc de acești fraieri. O lume unde se închid bisericile cu lacăte pentru a lăsa ,,preoții globaliști”’să picteze ce le trece prin capul înfiebântat de ateism. O rușine!”

Bărbații și femeile nu mai sunt acum identificate, iar toate acestea împreună înseamnă libertate de alegere, dar nu și pentru cei care aleg o cale diferită, pentru că ei vor fi considerați înapoiați și despoți. Aleg calea mea, dar e păcat că nu am găsit înțelegere în oamenii pe care i-am prețuit mai presus de orice…”, afirma Keanu Reeves.

Antonio Guterres, secretar general al ONU spunea: Omenirea se îndreaptă spre o sinucidere în masă”.

Al dumneavoastră, același,

 Prof. Ioan Romeo Mânzală

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.